rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Як козаки Сінгапура День незалежності святкували

Святкування 26-ї річниці Дня незалежності України у Сінгапурі та другої річниці Українського клубу в цій країні відвідало понад 100 діаспорян, що є власним рекордом громади за кількістю людей у вишиванках.

Про це повідомлено на сторінці «Українського клубу в Сінгапурі» у Фейсбуці.

«За доброю традицією українська громада Сінгапура зібралася у знаковому комплексі Чаймес відзначити День Незалежності України та другу річницю створення Українського клубу в Сінгапурі. Понад 100 місцевих українців різного віку заповнили IndoChine Group CHIJMES. Центр Сінгапура ще ніколи не бачив стільки вишиванок!» - йдеться у повідомленні.

Title Title 

 

На святі звучали офіційні привітання від посла Дмитра Сеніка, консула Олени Ялової та президента клубу Михайла Герасимова, лунали чарівні українські пісні та дитячі вірші, до того ж, можна було посмакувати багатьма українськими стравами.

Title Title 

 

Хітом заходу став гопак у виконанні активістів клубу. Для всіх відвідувачів комплексу Чаймес цей танок став головним шоу вікенду.

 

Осередок Спілки українців у Португалії та парафіяни УГКЦ м. Евора передали спеціалізований мінібус для потреб батальйону «Кривбас»

Нотатки із засідань Всеамериканської педагогічної конференції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers