rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ День Знань у школі українознавства при Соборі св. князя Володимира

9-го вересня розпочався новий навчальний 2017-2018 рік у школі українознавства при Українському Православному Кафедральному соборі святого князя Володимира у Чикаго.

 

День Знань - це особливе свято! Це зустріч із друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, передусім, для наймолодших учнів - першокласників, а також і для випускників. Адже маленькі вперше переступають поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть, а випускники востаннє переживають «зустріч» з Першим шкільним дзвоником.

Title Title 

 

Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запросила до просторих і затишних класів, щоб ви набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов'ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Title Title 

 

За доброю традицією навчальний рік розпочався з молебню у соборі святого князя Володимира. Після молитви о. Іван окропленням свяченої води благословив шкільне товариство і побажав успіхів у навчанні та творчих задумах.

Title Title 

 

Після молебню у прицерковній залі відбулася святкова лінійка, на якій усіх втихомирив та зріднив державний гімн України, який за останні роки став для нас, українців, наче молитвою. Ведуча свята п. Тетяна Шевченко розкрила велич та мудрість свята Першого дзвоника. Зі словами вітань до учнів звернувся представник Кредитової Спілки «Самопоміч» п. Володимир Тюн.

Title Title 

 

Пролунали теплі слова вітання від директора школи п. Лілії Лимар, яка вручила маленьким першокласникам найпершу їхню книжку - Буквар.

Найсвітліша дорога в світі -

Це дорога до знань, до школи.

Пам'ятайте це, любі діти,

Не забудьте цього ніколи.

Адже всього, що вмієш,

І всього, що знаєш,

За плечима не носити.

Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчі здібності. А школа сприяє цьому. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Title Title 

 

І ось він - Перший дзвоник, про який так гарно розповідали учні 10-го класу та ведуча. Продзвенів він у руках першокласниці Александри Футуйми та учня десятого класу Андрія Дейнеки. Дзвоник рідно кликав до школи, до нових мандрівок у світ цікавого та незнаного. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків - гордістю за своїх дітей!

 

Світлини Олени Лимар

Gareth Jones – почути правду сьогодні і в минулому

Парафія св. Йосифа Обручника подарувала українській армії нове авто

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers