rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Madigan подала позов проти будівельної компанії, яка обшахрувала клієнтів на $320 000

Генеральний прокурор Lisa Madigan подала позов проти будівельної компанії в окрузі Cook, її президента та головного виконавчого директора через шахрайські дії, через які постраждали близько двох десятків мешканців округу.

Вони втратили понад $320 000, які виділили на ремонт будинків. Ремонт, натомість, компанія або ніколи не проводила, або він був неякісним.

Madigan подала позов до окружного округу Cook проти компанії Katlia Construction Inc., її президента Vince LaRocca та головного виконавчого директора Mark Paulson. Прокурор стверджує, що вони порушили Consumer Fraud and Home Repair Acts, оскільки не розпочали або не завершили ремонт після сплати клієнтами всіх необхідних рахунків.

«Шахрайство з домашнім ремонтом залишається однією з головних претензій, які надходять до мого офісу», - розповіла Madigan. «Я заохочую людей, які шукають підрядника або компанії, що займаються ремонтами, зателефонувати у мій офіс та Better Business Bureau, щоб запитати про компанію, перш ніж її винаймати».

У судовому позові Madigan йдеться про те, що компанія Katlia Construction вимагає платежі від клієнтів, яким вона обіцяє, що роботи з реконструкції будинку будуть розпочаті або будуть завершені протягом певних термінів. Замість того, щоб завершити роботу, LaRocca та Paulson витратили кошти клієнтів на екстравагантні особисті потреби, зокрема, на поїздки в Європу та Лас-Вегас, поїздки на лімузинах, дорогий одяг та прикраси. За словами Madigan, LaRocca та Paulson пояснили клієнтам, що затримки із завершенням робіт пов'язані з наданням будівельних дозволів, яких вони ніколи не подавали на розгляд. Окрім того, у судовому спорі йшлося про те, що LaRocca та Paulson не змогли повернути первинні платежі покупцям і часто не повідомляли клієнтам про їхнє право скасувати послуги протягом трьох днів або інші права, зазначені у «Home Repair Consumer Rights».

Під час подання позову Madigan нагадала домовласникам, що Illinois Home Repair and Remodeling Act вимагає від підрядників надавати замовникам письмові контракти на ремонт та реконструкцію, вартість яких перевищує $1000. Контракт повинен бути підписаний як замовником, так і підрядником. Закон також вимагає, аби підрядники мали, принаймні, мінімальне страхування на випадок майнової шкоди, тілесних ушкоджень та неналежного ремонту будинку. Підрядники також повинні надати споживачам інформаційну брошуру під назвою «Home Repair and Construction: Know Your Rights».

Помічник генерального прокурора Janice Parker та Jennifer Crespo ведуть справу в інтересах Consumer Protection Bureau, яке підпорядковується Madigan.

 

Відзначення 26-ї річниці Дня Незалежності України українською громадою Чикаго

Зберігаймо нашу національну ідентичність разом

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers