rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Родина з Конотопа просить небайдужих допомогти назбирати кошти на лікування маленької донечки

У Марійки Лапутіної, котрій нещодавно виповнився рочок, лікарі діагностували прогресуючу внутрішню постгеморагічну гідроцефалію та синдром рухових порушень. Крім того, у дівчинки діагностовано ще й анемію передчасно народженої дитини, ВОВ, первинну незрілість кульшових суглобів, а також остеопенію. Аби вижити, дівчинка потребує допомоги. На її реабілітацію у німецькій клініці HELIOS необхідно зібрати 36 240 євро.

 

Народилася дівчинка на 29 тижні вагітності з вагою 1 кг 450 г. Перших 7 днів свого життя Марійка перебувала в реанімації у м. Суми, стан її на той час був стабільним. Але через аварію відділення було від'єднане від електроенергії. В той час Марійка перебувала на апараті штучного дихання, і його майже три години не могли підключити - через проблеми з електропостачанням. Це спричинило ВШК IV ст. (внутрішньо-шлуночковий крововилив). При IV ступені крововилив розповсюджується на тканину мозку. Внаслідок цього дівчинка перенесла захворювання на менінгіт, який, своєю чергою, спричинив гідроцефалію та ураження мозку.

Марійка в перші 5 місяців життя у пошуках лікування безнадійно об'їздила багато лікувальних закладів України. Лише нейрохірурги лікарні «ОХМАТДИТ» зважилися допомогти крихітці. Було проведено оперативне втручання - встановлення лікворного резервуара. Через два місяця після сонації ліквора було встановлено шунтуючу систему «SOPHYSA».

Стан Марійки покращився. Але цього недостатньо, щоб вона могла повноцінно жити та розвиватись. Марійка потребує подальшої реабілітації та лікування за кордоном. Адже українська медицина, на жаль, не в змозі їй допомогти. Після реабілітації в Інституті педіатрії, акушерства і гінекології у Марійки почалися напади епілепсії.

Батьки з волонтерами подавали заявки у різні медичні заклади за кордоном. Прийняти дівчинку для подальшого лікування та реабілітації може німецька клініка HELIOS, яка виставила рахунок на 60-денну реабілітацію на суму 36 240 євро.

На жаль, за стільки місяців боротьби за життя доньки в родині, де працює лише тато і є ще старший син Кирило, немає таких коштів. Самостійно батьки не можуть оплатити лікування і реабілітацію донечки. Тому батьки і волонтери просять усіх небайдужих відгукнутись та допомогти Марійці відновити її здоров'я.

 

Для фінансової допомоги:

- Картка ПриватБанк: 5168742025269741 на ім'я Лапутіна Галина Валеріївна

- PayPal: [email protected]

Для найменших комісій при оформленні платежу просимо вказати - «переказ сім'ї/друзям». Також просимо вказувати, що переказ «для Марійки».

- Картка ОЩАДБАНК (гривна): 5167-4900-8556-4913 на ім'я Галини Лапутіної (мама)

 

- Реквізити для отримання SWIFT в євро

BENEFICIARY: GALINA LAPUTINA Ukraine, area Sumska, district Konotopskyi, citi Konotop, street Uspensko-Troitska, building 35, flat 61

IBAN: UA3330529900004731219100427297

ACCAUNT: 4731219100427297

BANK OF BENEFICIARY: PRIVATBANK, SWIFT CODE: PBANUA2X

INTERMEDIARY BANK: Commerzbank AG Frankfurt am Main Germany, SWIFT CODE: COBADEFF

CORRESPONDENT ACCAUNT: acc № 400 8867004 01

 

Мама: Лапутіна Галина Валеріївна

 

Телефон для зв'язку:
+3 8 0977466459

 

Вам потрібна допомога? Зверніться до цілительки! «Пані Леся допомогла знайти мені щастя в особистому житті»

Подивився батько на вбитого сина і сказав: «Не мій»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers