rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Штаб АТО: бойовики активізувалися вздовж усієї лінії фронту

Вівторок, 1 серпня, у зоні АТО відзначився активізацією російсько-терористичних угруповань фактично вздовж усієї лінії фронту.

Про це йдеться у зведених даних прес-центру штабу АТО.

«З опівночі і до 18 години бойовики 10 разів відкривали вогонь по наших позиціях. Так, близько опівночі, з мінометів калібру 82 міліметри злочинці вдарили по опорному пункту українських військових у Кримському, що на Луганському напрямку», - зокрема, йдеться у повідомленні.

Як додали у штабі, близько 1-ї години ночі на Донецькому напрямку, бойовики обстріляли з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї наші укріплення у селищі Луганське. Внаслідок цього обстрілу один військовослужбовець сил АТО отримав поранення.

На Маріупольському напрямку ворожі провокації зафіксовані поблизу Новотроїцького та Водяного.

«Варто додати, що, незважаючи на намагання ворога нав'язати нам збройне протистояння, групи цивільно-військового співробітництва ЗС України допомагають відновлювати зруйнований Донбас. Так, з 1 серпня у трьох прифронтових селах Піски-2, Жованка, Бахмутка з'явилась електроенергія», - зазначають у штабі. Прокладання ліній електропередач тривало декілька місяців і дуже ускладнювалося обстрілами бойовиків, які, попри гучні заяви, відверто не бажали покращити життя мирних мешканців.

Розстріл Майдану: екс-беркутівцям продовжили арешт до кінця вересня

Лише за офіційними даними з початку АТО на Донбасі загинули 2307 військових

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers