rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Володимира Балуха, який вивісив у Криму прапор України, хочуть посадити на 5 років

Кримчанина Володимира Балуха, до якого після вивішування українського прапора почали навідуватися російські силовики, окупанти хочуть посадити на 5 років.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Кримська правозахисна група.

«Сьогодні, 1 серпня, на судовому засіданні у справі Володимира Балуха прокурор Корольов запросив для нього покарання - позбавлення волі терміном на 5 років і один місяць колонії», - йдеться у повідомленні.

Такий термін прокурор просить за сукупністю статей - Балуха звинувачують за ч. 1 ст. 222 (Незаконне придбання, передавання, збут, зберігання, перевезення або носіння зброї, її основних частин, боєприпасів) і ч. 1 ст. 222.1 (Незаконні придбання, передавання, збут, зберігання, перевезення або носіння вибухових речовин або вибухових пристроїв).

Ще у грудні 2013 року Володимир Балух вивісив у Криму, над своїм будинком у селі, прапор України. У квітні 2015 року до нього в будинок вперше прийшли ФСБшники. Заявили, що його підозрюють у крадіжці запчастини до трактора, мовляв, про крадіжку Балух, нібито, сам розповів у пельменній за чаркою випадковій людині.

8 грудня 2016 року ФСБ знову провела обшуки у Балуха і його матері в селі Серебрянка, Роздольненського району Криму, після чого його затримали. Силовики заявили, що знайшли на даху його будинку патрони і динаміт.

США знайшли спосіб посадити олігарха Фірташа на 50 років

Страшний суд. Страшний і корумпований

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers