rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ «Continental USA 2»: найнижчі ціни на перевезення посилок!

Відправляючи посилки додому, своїм рідним та близьким, ми хочемо передати частину свого тепла та нашої турботи про них. Саме тому ми дуже прискіпливо ставимось до пошуку перевізника, хочемо, щоби посилка «прийшла» вчасно і нам не довелось за це переплачувати.


Компанія «Continental USA 2» вже близько тридцяти років має репутацію надійного та професійного перевізника, а клієнти незмінно задоволенні ціновою політикою, швидкістю перевезення та зручністю розташування відділень. Окрім професійної репутації, компанія також відома своєю підтримкою української громади в Чикаго, надаючи високоякісний та недорогий сервіс.

Власник «Continental USA 2» Володимир Бойчук погодився розповісти детальніше про професійні переваги компанії.

– Пане Володимире, що є головним пріоритетом компанії Continental?

– Нашим пріоритетом є відправлення посилок в Україну, хоча, звісно, компанія пропонує послуги відправлення посилок у більш, ніж 30 різних країн світу, зокрема, всі колишні країни СНД. Ми пропонуємо найнижчу ціну на морські та авіаперевезення. Посилки відсилаються щотижня. Для українців, які проживають у Чикаго, це найкращі та найзручніші умови, які взагалі є в Чикаго. Якщо ви вирішили відправити посилку, то останній термін здачі посилки – до обіду в четвер, вона буде відправлена в Україну того ж дня, незалежно від того, чи це авіапосилка чи посилка, яку везуть морем. Хочу наголосити, що ми відсилаємо посилки щотижнево, і у нас не буває жодних затримок. Ми швидко та надійно відправляємо все, що клієнти нам приносять, починаючи від конверта і закінчуючи великою посилкою.
Компанія співпрацює з найбільшими перевізниками, які є на ринку України, все задля того, щоб надати найякісніше обслуговування клієнтам та забезпечити вчасне постачання всіх посилок та бандеролей. При тому зберігаючи найнижчі ціни на ринку перевезень посилок. Це є головною стратегією компанії, і вона буде такою й надалі.
Наш офіс розташований у Чикаго, в самому серці Української околиці. Для зручності наших клієнтів працюють відділення у північно-західних околицях Чикаго. Важливо зазначити, що «Continental USA 2» надає таку важливу послугу, як забирання посилок від вашого дому. Також ми забираємо посилки у штаті Вісконсин, варто лише зателефонувати до нашого офісу та домовитись про зручний для вас день та час.
Цінова політика компанії «Continental USA 2» є дуже приємною для всіх наших клієнтів. Наприклад, відправлення посилки морем коштує 85 центів за фунт, а відправлення літаком коштуватиме $2,59 за фунт. Такі ціни є найнижчими у Чикаго. Також ви можете надсилати посилку вартістю до 150 євро без сплати митних платежів.
Компанія Continental надає безкоштовне страхування в сумі 100 дол. США, проте, за бажанням відправника, посилку можна застрахувати на додаткову вартість. Працівники компанії допоможуть підібрати коробку відповідного розміру й обгорнути посилку пластиком, що особливо актуально для посилок, які будуть відправлятись морем, оскільки додає надійності збереження речей. Термін перевезення посилок літаком від 7 до 14 днів, а морем – від 4 до 6 тижнів.

– У які регіони України ви відправляєте посилки?

– Ми покриваємо практично всю територію України, проте першочергово посилки постачаються в регіони західної України, оскільки більшість наших клієнтів бажають відправити посилки саме туди. Що ж стосується тимчасово окупованих територій, то ми також піклуємося про потреби людей, які там проживають, і здійснюємо постачання посилок у найближчий приймальний пункт, який є на території, що контролюється Україною. Наша допомога в даному випадку є хорошим виходом зі ситуації, коли потрібно допомогти близьким, які, на жаль, потрапили у таке скрутне становище в Україні.

– Які ще послуги ви надаєте, крім відправлення посилок?

– Окрім відправлення посилок, ми надаємо послуги переказу грошей. Також ви можете придбати у нас авіаквитки, телефонні картки та інше. Крім того, ви маєте змогу замовити подарунок для близької людини, яка проживає в іншій країні, чи скористатись нашою адресою для покупок через Інтернет.

– Чи проводить компанія Continental якісь акції для клієнтів?

– Наша основна акція – це найнижчі ціни на ринку та найвигідніші умови для наших клієнтів. Крім того, саме зараз ви маєте добру нагоду скористатись купоном і отримати знижку на $10. Для цього потрібно вирізати купон, що є на першій сторінці газети «Час і Події», та надати його при оформленні посилки. Отож, не проґавте свій шанс! Таких хороших умов, які пропонує компанія «Continental USA 2», ви не знайдете у наших конкурентів. Компанія працює 7 днів на тиждень, то ж у вас не виникне проблем, щоб підібрати зручний час для відправлення посилки!

Працівники компанії готові надати професійну консультацію в будь-який зручний для вас час, варто лише зателефонувати до офісу компанії за номером телефону: 773 489 9770.
Графік роботи компанії «Continental USA 2»:
Mon    9 am – 6 pm
Tue    9 am – 9 pm
Wed    9 am – 6 pm
Thu    9 am –6pm
Fri    9 am – 8 pm
Sat    9 am – 5 pm
Sun    9 am – 4 pm

Буряк з кефіром для схуднення та очищення організму

Наше життя скорочує неосвіченість! (Герберт Спенсер)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers