rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Свято останнього дзвоника у школі українознавства при Українському Православному кафедральному соборі св. князя Володимира

Останній день навчального року у нашій школі виявився направду особливим. Радісне очікування літніх канікул (нарешті можна буде поспати довше в суботу), перепліталося з легким відчуттям суму: для чотирьох наших десятикласників - Максима Андрійчука, Марти Любович, Софії Маланчук та Тараса Хаби - шкільний дзвоник мав сьогодні пролунати востаннє. Сумної нотки додавала і погода - зі самого ранку накрапав дрібний дощик, ніби і небо, не хотячи, змахувало сльозу...

Як і годиться, шкільний день розпочався молебнем у соборі св. князя Володимира. Після молебню отець Іван привітав усіх зі закінченням шкільного року, а також привітав наших відмінників, найкращих із кращих, вручивши їм похвальні грамоти.

Title Title 

 

Після загальної фотографії у церкві учні, батьки та гості перейшли до церковної зали, де і продовжилось святкування. Під час урочистої частини багато уваги було приділено нашим випускникам: для них звучали вірші, пісні та привітання, а останній шкільний вальс вони танцювали зі своїми розчуленими батьками.

Title Title 

 

До привітань також приєдналися: представник Кредитної Спілки «Самопоміч» п. Володимир Тюн, який передав нашим випускникам подарунки від цієї української організації, та директор школи п. Лілія Лимар, яка вручила їм свідоцтва про закінчення школи та футболки зі спеціально розробленим дизайном на пам'ять про 10 років, проведених у стінах нашої школи.

Title Title 

 

Приємно здивувала всіх і класний керівник випускного класу п. Марія Рибак: вона особисто приготувала для своїх вихованців фотоальбоми зі світлинами з їхнього шкільного життя, які змогла зібрати.

Title Title 

 

Неабияким сюрпризом стали також відвідини нашого свята гостей з України - до нас завітали артисти театру імені Миколи Гоголя з Полтави. Короткий виступ українських артистів створив настрій усім присутнім та додав позитивної енергії.

Title Title 

 

Наприкінці свята на всіх чекала смачна перекуска, приготована нашими батьками.

Title Title 

 

Щасливої долі вам, любі випускники! Впевнено і радісно крокуйте життям та несіть у світ нашу українську культуру, якої ви навчалися у нашій школі українознавства.

Фото Олени Лимар

 

Свято Першої сповіді у соборі св. князя Володимира в Чикаго

Випускний у «Садочку вишневому»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers