rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ У Києві застрелили помічника директора державного концерну «Укрспирт»

Член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив, що на Оскорках було застрелено помічника директора державного концерну «Укрспирт» Віктора Панкова.

Про це він написав у вівторок, 30 травня, на своїй сторінці Facebook

«Сьогодні вранці у Києві, на Позняках, пострілом у спину був застрелений помічник директора державного концерну «Укрспирт» Віктор Панков», - зазначив Геращенко.

«Поліція буде розглядати всі можливі версії цього вбивства, починаючи від особистісних взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань», - повідомив він.

«Думаю, що однією з провідних версій, яку необхідно перевірити, повинна бути версія вбивства Віктора Панкова, пов'язана з роботою в державному концерні «Укрспирт», - додав член колегії МВС.

Вранці 30 травня, на вулиці Гришка, 9, невідомий з автомобіля «Ауді» застрелив чоловіка. Подія сталася близько 8:16. Зловмисник зник з місця події на «Ауді» червоного кольору.

«Під час огляду тіла судмедексперт виявив чотири поранення. З місця події експерти вилучили гільзу калібру 9 мм. Правоохоронці опитують свідків і очевидців», - ідеться в повідомленні столичної поліції.

У 2014 році Панков був в. о. директора «Укрспирту».

Історія першого мільйона «Максмед Інтернешнл»

Одеський суд посадив під домашній арешт «смотрящего за общаком»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers