rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Ізмаїльська лікарня замовила Клопіксол для пільговиків в 2,5 разу дорожче від МОЗівського рівня

Ізмаїльська міська центральна лікарня уклала угоду з КП «Ізмаїлфарм» про відшкодування витрат, пов'язаних із продажем ліків пільговикам, яка передбачає ціну на Клопіксол-Акуфаз у 2,5 разу більшу, ніж оптово-відпускна, встановлена Міністерством охорони здоров'я.

Про це свідчать дані моніторингу «Наших грошей» фармацевтичних закупівель у системі «Прозорро», який проводиться за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Клопіксол-Акуфаз застосовується при початковому лікуванні гострих психозів, маніакальних станів і хронічних психозів у фазі загострення. МОЗ встановив оптово-відпускну ціну на препарат у формі розчину для ін'єкцій (50 мг/мл по 1 мл в ампулах № 10) на рівні 1252,99 грн. за упаковку.

Серед проаналізованих 17 угод стосовно закупівлі цього препарату медичними закладами з вересня минулого року, найнижчу ціну передбачала угода між КУ «Обласна клінічна психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради - 1427,38 грн. за упаковку. Переважна більшість (13) угод були укладені за ціною 1467,90-1474,76 грн. за упаковку. І у десяти випадках продавцем виступав або «БаДМ», або пов'язаний з ним «БаДМ-Б».

Єдина угода, яка передбачала суттєво більшу ціну, була укладена на Одещині. Ізмаїльська міська центральна лікарня домовилася з КП «Ізмаїлфарм» про відшкодування препарату, відпущеного пільговикам по 3688,72 грн. за упаковку.

На момент підписання угоди КУ «Ізмаїльська міська центральна лікарня» очолював Олександр Любіцин. У декларації, поданій перед звільненням, він вказав, що разом із дружиною Вікторією Любіциною, є співвласником будинку площею 187 кв. м. Крім того, він володіє квартирою пл. 55 кв. м, а дружина - нежитловим будинком площею 460 кв. м., ділянкою площею 798 кв. м. і авто Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI (2005 р. в.).

Олександр Любіцин також є одноосібним власником і кінцевим бенефіціаром ТОВ «Укрмедтранс-Ізмаїл». Минулого року він отримав 35,8 тис. грн. за основним місцем роботи і 1,7 тис. грн. за сумісництвом у власній фірмі. Його дружина отримала в тому ж «Укрмедтранс-Ізмаїл» 9,8 тис. грн.

Директором КП «Ізмаїлфарм» є Віктор Слепньов. За минулий рік він задекларував 101 тис. грн. зарплати, 4,9 тис. грн. процентів і 205,714 тис. грн. пенсії. Його дружина Лариса Слепньова отримала 14,4 тис. грн. пенсії і 327,2 тис. грн. від відчуження нерухомого майна. Вікторові Слепньову і його дружині належить по 25% відсотків у квартирі пл. 59 кв. м. Крім того, він володіє гаражем (18 кв. м) і автомобілем Ssang Yong Rexton RX 270XDі (2008 р. в.).

 Джерело: «Наші гроші»

Поліція викрила схему виведення комунальних коштів під час ремонту ліфтів у Запоріжжі

Медзаклади на Київщині вподобали найдорожчий кофеїн

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers