rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ На лінії фронту у вівторок загинули троє бійців, ще чотирьох поранено

Підрозділи російсько-окупаційних військ ведуть вогонь по позиціях сил АТО вздовж усієї лінії розмежування. На різних напрямках зафіксовано застосування противником артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, озброєння БМП та БТР, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї .

Як повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні, у вівторок, 25 квітня, внаслідок бойових дій троє військовослужбовців Збройних Сил України загинули, ще четверо отримали поранення.

Більшість обстрілів 24 квітня зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Про це на брифінгу 25 квітня повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

«Основними районами збройного протистояння залишається Мар'їнка та ділянка фронту Павлопіль - Широкине», - зазначив він.

За словами Лисенка, у Мар'їнці зранку відкривали вогонь ворожі снайпери, а ввечері неодноразово та з різних напрямків бойовики вели вогонь з гранатометів та озброєння БМП. Внаслідок ворожого обстрілу в Мар'їнці пошкоджено кілька житлових будинків. Також під вогонь з боку противника потрапив наш КПВВ «Мар'їнка» на трасі Донецьк - Запоріжжя. Поранено одного цивільного чоловіка, який представився волонтером. У Широкиному російсько-окупаційні війська один раз відкрили вогонь з переносної реактивної установки «Град-Партизан». У Красногорівці бойовики провели обстріл з гранатометів.

За минулу добу на Маріупольському напрямку було 14 збройних провокацій з боку ворога, констатував він.

На Луганському напрямку, зауважив речник МОУ, ситуація краща.

«Російсько-окупаційні війська провели збройну провокацію у Новоолександрівці та відкрили вогонь із гранатометів по Троїцькому. Обидва епізоди порушення режиму тиші припали на вечір та тривали менше, ніж годину», - розповів він.

Як поінформував Лисенко, на Донецькому напрямку був нічний обстріл Авдіївки, при цьому ворог застосовував легке озброєння.

«Пополудні збройні провокації відновилися, і ворог двічі відкривав вогонь з мінометів по Авдіївці. Ще один мінометний обстріл стався у Верхньоторецькому. У Пісках окупанти застосовували гранатомети. За добу, 24 квітня, на Донецькому напрямку було 5 порушень режиму тиші, з них 3 - з мінометів», - уточнив речник Міноборони з питань АТО.

 

Журналісти Russia Today прибули на місце підриву патруля ОБСЄ за три хвилини

Події в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers