rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ 75% українських студентів хотіли би працювати у сфері телекому 60% з них назвали Vodafone найбажанішим місцем роботи

Сфера телекомунікацій приваблює українських студентів можливістю працювати над цікавими проектами, перспективами кар'єрного росту і високим рівнем оплати праці. Такими є дані дослідження, проведеного HeadHunter.ua серед студентів і молодих фахівців. Також у ТОП-5 критеріїв, що впливають на вибір галузі телекомунікації фахівцями-початківцями, входять високотехнологічність та перспективи розвитку галузі.

Як показало дослідження, зарплатні очікування 1/3 опитаних молодих фахівців є на рівні 4-6 тис. грн.; більше, ніж третина хотіли б заробляти від 6 до 10 тис. грн., а 18% студентів хочуть заробляти від 10 тис. грн.

 Title 

Серед причин вибору Vodafone як кращого місця роботи найчастіше називали хороші можливості для навчання і розвитку (60%), акцентуючи на тому, що Vodafone широко представлений на міжнародному ринку, що дає можливість накопичити досвід завдяки кращим світовим практикам. Серед інших чинників, які впливають на вибір, 45 відсотків назвали перспективи кар'єрного росту та високий рівень оплати праці (43%). 40 відсотків студентів хотіли би працювати у Vodafone через можливість втілювати цікаві проекти, і 32 відсотки опитаних назвали однією з важливих причин свого вибору можливість працювати віддалено.

Студенти, які хочуть докладніше познайомитися з перспективами роботи у Vodafone, можуть зробити це під час весняних ярмарків вакансій, які проводять багато вузів. Такий захід заплановано провести 13 квітня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського». Тут можна буде неформально поспілкуватися зі співробітниками компанії, більше дізнатися про вакансії, програми для молодих фахівців та освітні проекти, які Vodafone регулярно проводить, пропонуючи студентам набути практичного досвіду роботи в телекомунікаційній галузі.

Хімічна атака. Російський демпінг наступає

«Бориспіль» з початку року збільшив пасажиропотік на третину

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers