rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ В Укроборонпромі скаржаться, що журналісти «перекрутили» дослідження SIPRI
У Державному концерні «Укроборонпром» спростували поширену окремими ЗМІ інформацію про, нібито, розширення військово-технічної співпраці з підприємствами Росії.

Відповідну заяву опубліковано на сайті держконцерну.
«Інформація щодо розширення військово-технічної співпраці підприємств-учасників Державного концерну «Укроборонпром» з підприємствами країни-агресора, з посиланням на дослідження Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру (SIPRI), не відповідає дійсності. Такі заголовки дискредитують український оборонно-промисловий комплекс та вітчизняну журналістику. Зробивши запит на офіційному сайті SIPRI щодо угод на постачання та замовлення озброєння між Україною та РФ – чітко вказано про припинення їхнього виконання з 2014 року», – наголосили в Укроборонпромі.
Концерн запевняє, що виконує указ президента, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 27 серпня 2014 року «Про заходи щодо вдосконалення державної військово-технічної політики», тобто, не експортує до РФ товари військового призначення та подвійного використання.

  Title
  

В Укроборонпромі також поскаржилися, що, коли в грудні 2016 року SIPRI опублікував оновлений рейтинг світових виробників зброї, в якому ДК «Укроборонпром» посів 81-е місце, стрибнувши одразу на 11 позицій, то ця інформація чомусь не отримала такого поширення вітчизняними ЗМІ.

Флірт на роботі: чоловіки – не проти, жінки – в сумнівах

Неприхований бенефіціар. Якою є роль Ахметова в економічній співпраці з ОРДіЛО

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers