rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Уряд затвердив державне оборонне замовлення на три роки
Кабінет міністрів України затвердив Державне оборонне замовлення на 2017-2019 роки. Про це йдеться в повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Повідомляють, що середньотермінове державне оборонне замовлення приймають вперше. Воно передбачає прогнозованість витрат держбюджету, створює умови для рівномірного завантаження підприємств ОПК та стійкого розвитку їхньої виробничої потужності.
«Планування державного оборонного замовлення на 3 роки є частиною середньотермінового економічного планування, яке уряд запровадив цього року», – зазначив заступник голови МЕРТ Юрій Бровченко.
Оборонне замовлення на 2017-2019 роки передбачає фінансування закупівлі озброєння і військової техніки, модернізацію існуючих зразків озброєння, відновлення виробничої потужності українських підприємств ОПК і роботи зі створення нових зразків озброєння.
Зазначають, що державне оборонне замовлення на 2017-2019 роки є документом з обмеженим доступом, і в інтересах нацбезпеки деталі його змісту не можуть бути оприлюднені.
Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України розподілив 6,5 млрд. грн., передбачених у державному бюджеті за програмою на розвиток озброєння і військової техніки Збройних сил України на 2017 рік.
Крім того, 14 грудня президент Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 27 січня 2017 року «Про основні показники державного оборонного замовлення на 2017 рік і 2018, 2019 роки».

Чорноморське піратство: куди поділися «нафтові вишки» з українського шельфу і як їх повернути

У січні знизилась кількість пропозицій роботи: сезонність чи закон про мінімалку?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers