rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ ЗМІ: санкції США можуть заблокувати ввезення до РФ смартфонів і планшетів
Санкції, запроваджені в грудні минулого року США щодо російської Федеральної служби безпеки (ФСБ), можуть заблокувати ввезення в Росію електроніки з функцією шифрування. Про це пише портал РБК, посилаючись на заяву юридичної фірми Baker & McKenzie.

Згідно зі заявою, вони вже попередили своїх клієнтів про можливі проблеми. «Оскільки ФСБ виконує певні адміністративні функції, такі, як розгляд і схвалення комерційних шифрувальних продуктів для імпорту та розповсюдження в Росії, ефект для певних американських компаній і осіб, які ведуть бізнес у Росії, може бути істотним», – йдеться в заяві.
Таким чином під загрозою опинився експорт до РФ мобільних телефонів, планшетів і навіть бездротових комп’ютерних мишок.
Для експорту такої продукції в РФ необхідна згода (нотифікація) ФСБ. Однак тепер це неможливо, оскільки американським компаніям заборонена будь-яка комерційна взаємодія з ФСБ. Нагадаємо, санкції щодо ФСБ були впроваджені в грудні минулого року у відповідь на російські хакерські атаки на США.
Серед компаній, щодо яких запроваджено санкції, є сім дочірніх компаній російського концерну «Алмаз-Антей», вісім дочірніх компаній концерну «Радіоелектронні технології», компанії «Кримські порти» і «Кримська залізниця».

Цього тижня Фонд гарантування продасть майно 42 ліквідованих банків

Час буржуазії: про соціально-економічні передумови системних перетворень в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers