rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Святий Миколай завітав до парафії церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Пейлос Парку!
Любі наймолодші читачі, святий Миколай уже в дорозі, тож намагайтесь бути якомога слухнянішими, стриманішими та стараннішими! У нього надзвичайно насичений графік, але будьте певні: Миколай ні про кого не забуде, він завітає з великою торбиною подарунків до всіх чемних діток.

Мабуть, тому, що наймолодші парафіяни греко-католицької церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Пейлос Парку впродовж року були дуже слухняними, святий Миколай вирішив відвідати їх першими та прийшов з дарунками ще 4-го грудня.
Діти наполегливо готувалися до візиту святого Миколая. Вони вивчили безліч віршиків, присвячених Миколаю, танцювали хороводи навколо ялинки, співали різдвяні пісні та звеселяли всю церковну громаду. За такі старання та неабияку підготовку св. Миколай щедро обдарував юних прихожан різноманітними подарунками.
Окрім святкового концерту, всі парафіяни церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Пейлос Парку насолоджувались смачним обідом, приготовленим зусиллями небайдужих парафіян, а також мали змогу придбати різдвяні прикраси на ялинку на зимовому ярмарку-розпродажі. Зустріч зі св. Миколаєм завершилась лотереєю-розіграшем дитячих подарунків.
Усі, без винятку, чудово провели час у товаристві святого Миколая. Задоволений Миколай пообіцяв, що неодмінно завітає до парафії церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що у Пейлос Парку, наступного року.
Він зараз у дорозі, адже поспішає відвідати всі інші українські громади штату Іллінойс. Тож, шановна українська діаспоро, готуйся гідно зустріти святого Миколая, бо він вже ось-ось до вас завітає!

 Title Title
 Title Title

«Вінок» – виставка Олі Рондяк

Акафіст до св. Меркурія в соборі св. Софії 10-го грудня

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers