rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Настає період, коли вам захочеться дещо завершити, а щось почати спочатку – натхненно і з ентузіазмом. Дійте рішуче, і вам може несподівано пощастити у найбільш ризикованих справах. З допомогою однодумців ви зможете вирішити поставлені перед вами професійні завдання. Наприкінці тижня до вас можуть прийти з перевіркою. Доведеться діяти спритно і рішуче, щоб утримати свої позиції.
Ваш шлунок потребує особливої уваги. Зараз необхідний полегшений режим для того, щоб ваша травна система прийшла в норму. Вибирайте прості, нескладні страви. Відмовтеся на якийсь час від м’яса, риби, борошняних соусів. І, звичайно ж, на вашому столі не має бути нічого гострого, копченого і маринованого – хоча б до кінця тижня.
Можливі бурхливі сварки і примирення протягом усього тижня. Тільки не переступіть ту межу, перед якою необхідно вчасно зупинитися.
Вам доведеться залагоджувати фінансові справи, не тільки свої, але і ділових партнерів. У четвер ймовірне поліпшення матеріального становища, якщо будете активними і кмітливими. З п’ятниці до суботи бажано обходити магазини десятою дорогою.

Телець
У вас з’явиться шанс відкрити у вашому обранцеві багато оригіналь­ного. На роботі важливо не конфліктувати з керівництвом, проявіть витримку, дотримуйтесь правил пристойності. У вихідні веселіться від душі, тільки постарайтеся не витратити одразу всі фінансові запаси.
Постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі. Результати ви помітите вже через кілька днів – налагодиться сон, покращиться колір обличчя, підвищиться працездатність. Частіше провітрюйте приміщення.
Ви зараз – дуже привабливий об’єкт для любовного полювання. І можете заплутатися у ретельно розставлених сітях. Однак, не кидайтеся у вир романтичних пригод, будьте обережнішими. П’ятниця може бути напруженим днем, пристрасті вируватимуть. Постарайтеся все ж стримувати прояв емоцій.
У п’ятницю варто складати фінансові плани на майбутнє. Неділя може потішити новими фінансовими надходженнями. У середині тижня будьте розсудливими, інакше за свою необережність і жадібність доведеться заплатити.

Близнюки
Доля може приготувати для вас приємні сюрпризи. Цікава робота дозволить уникнути різких перепадів настрою. Час сприятливий для творчих починів. У середу ви зможете скористатися допомогою друзів. Починаючи з четверга, всі справи підуть вдало. Цей тиждень сприятливий для вирішення сімейних проблем і створення вдома затишної атмосфери. Відганяйте від себе геть необґрунтовані страхи.
Ви можете реагувати на різні неприємності гостріше, ніж зазвичай. Можливі раптові напади страху і навіть паніки. Не змусять себе чекати ускладнення, такі, як головний біль, безсоння, інші психосоматичні прояви. Відмовтеся від чорного чаю та кави – краще пити трав’яні настої. Увечері можна приймати ванну з ароматичними оліями.
Ваші стосунки з коханою людиною зараз радісні й гармонійні, тож залиште всі критичні зауваження при собі. Субота може бути найбільш романтичним днем тижня.
Початок тижня буде сприяти зміцненню фінансової стабільності, у вас з’являться нові цікаві ділові пропозиції. Ваш професійний авторитет зросте. У вихідні будуть вдалими покупки одягу і взуття.

Рак
Ваше рішення на початку тижня побічно вплине на події, які потім відбуватимуться з вами. Не базікайте зайве і не відволікайтеся на дрібниці. Постарайтеся показати себе з найкращого боку, тоді у вас з’явиться шанс отримати прибуткову роботу. У вихідні бажано вибратися за місто або в невелику подорож, щоб відновити витрачені сили. Середа може бути досить відповідальним днем. Від того, як ви її проведете, може залежати ваше найближче майбутнє.
Вдалий момент, щоб розслабитися і заспокоїтися. Зараз ідеальний період для будь-яких процедур, здатних допомогти вам у цьому. Вибирайте те, що є корисним і, водночас, що вам подобається, викликає позитивні емоції.
Несподівана зустріч може легко перетворитися на романтичне захоплення. Але стережіться розголосу. Сцени ревнощів обіцяють бути дуже бурхливими.
Початок тижня – не найкращий час для ділової активності, а от, починаючи з четверга, результат ваших зусиль «потече» вам у гаманець тонкою, але стабільною «цівкою». У неділю намагайтеся обмежити себе у витратах на розваги. Краще влаштуйте вечірку вдома. Походи у ресторан підірвуть ваш бюджет.

Лев
У питаннях, пов’язаних з нерухомістю, можливі приємні новини. Можливо, у п’ятницю ви почнете переглядати свій спосіб життя. У понеділок бажано знизити темп ділового життя. Ви зможете взяти реванш у наступні дні, коли перед напором вашої енергії втратять силу всі перешкоди. У вівторок приділіть більше часу рідним. У середу не варто боятися змін, хоча доведеться розраховувати тільки на власні сили.
Займатися самолікуванням зараз не варто. Може виникнути конфлікт між препаратами різних груп – і ви спровокуєте проблему, значно більш серйозну, ніж ту, яку намагалися вирішити.
Настає дуже цікавий тиждень. Можливо, саме у ці дні може розпочатися захоплюючий роман, можливе перспективне знайомство. У неділю ймовірне раптове з’ясування стосунків. Може виявитися, що у вас і вашого обранця різні уявлення про кохання.
Намагайтеся не сваритися з керівниками та спонсорами. У вівторок не бажано братися за ризикований захід, навіть якщо справа видається корисною. У четвер від вас можуть вимагати звіт ваших витрат.

Діва
Зберігайте свої плани у таємниці. Бажано рівномірно працювати і знаходити час на відпочинок. Постарайтеся уникати будь-яких ситуацій і компаній, які здаються вам сумнівними. Потрібно проявити дипломатичність, зберігати емоційну рівновагу. Робота може поглинути занадто багато енергії і сил, тож майже не залишиться часу на вирішення інших проблем. Середа – один із найбільш сприятливих днів на роботі.
Вам варто бути уважнішими до того, як м’язи реагують на навантаження. У вас може виникнути біль – причому, в найбільш несподіваних місцях. Однак, якщо ви трохи подумаєте, то побачите, що все викликано вашими непродуманими діями. Бережіть себе. Під час занять спортом будьте акуратними – виконуйте вправи обережно, під наглядом інструктора.
Погляньте на себе збоку, можливо, варто обмежити своє прагнення давати поради, якщо ви не хочете, аби кохана людина просто втекла від вас.
Виникнення фінансових труднощів може вас засмутити і вибити з колії, тому не дозволяйте емоціям взяти верх над розумом. У п’ятницю можливі незначні фінансові надходження. Неділя – сприятливий день для придбання комп’ютерної або побутової техніки.

Терези
Тиждень може бути неоднозначним. На вашому шляху можуть з’явитися підводні камені. Вам доведеться стати талановитим стратегом, щоб усе розставити на свої місця. У деяких ситуаціях знадобиться допомога друзів П’ятниця може стати одним з найбільш вдалих днів тижня. Постарайтеся максимально використати цей сприятливий момент. Поділіться своїми ідеями з керівництвом, щоб знайти підтримку. Поки ваш імідж працює на вас, скеруйте енергію в сферу особистих взаємин. У вівторок і середу важливо уникати перевтоми.
У найближчі дні зірки закликають вас якомога менше споживати солі і цукру. Вже незабаром ви помітите позитивні зміни у самопочутті. Можливо, до кінця тижня ви відвикнете від солоного і солодкого, відчуєте справжній смак страв. Навіть недовготривале утримання буде вам на користь.
Цей тиждень може серйозно випробувати на міцність ваші ніжні почуття. Стосунки з коханою людиною то розгораються до божевільної пристрасті, то стають подібними до айсберга. Шукайте причину в собі. Очевидно, ви боїтеся розлучитися зі свободою, і вас лякає нова відповідальність.
Для досягнення результату доведеться багато працювати. Розумно плануйте витрати і не дозволяйте собі нічого зайвого. У суботу бережіть гаманець. Не варто намагатися задовольнити всі забаганки близьких.

Скорпіон
Вам вдасться зміцнити свій авторитет. Хоча і доведеться доводити, що ви здатні долати будь-які труднощі. Контакти з діловими партнерами будуть вдалими і прибутковими. Якщо в четвер вас будуть провокувати на з’ясування стосунків, намагайтеся не вступати у конфлікти, тим більше, з близькими і рідними вам людьми. У п’ятницю потрібно відкласти на потім вирішення професійних проблем. Займіться плануванням відпочинку, це буде дуже важливо для вас.
Ваше самопочуття у найближчі дні буде досить хорошим. Ваше завдання – підтримувати його в такому стані. Чудовий ефект дадуть будь-які оздоровчі процедури. Зараз вам буде легше, ніж у будь-який інший день, позбутися від шкідливих звичок. Якщо зважитеся на важливі кроки – рухайтеся вперед повільно і поступово.
Ви купаєтеся у променях уваги і успіху. Кохання окрилює, дає омріяну радість. У четвер можливе довгоочікуване романтичне побачення, яке подарує незабутні еротичні враження.
У першу половину тижня всі фінансові труднощі успішно завершаться, ви отримаєте прибуток та ще й моральне задоволення від добре виконаної роботи. Всі ваші проекти, які потребують погоджень, керівництво затвердить без будь-яких проблем.

Стрілець
Ви зараз на вершині хвилі, вас оточують загадки і таємниці, навіть плітки роблять вам рекламу. Ви – товариські і привабливі, вихор нових зустрічей захопить вас. А ось на роботі не варто надмірно хвалитися своїми успіхами і чіплятися до колег через дрібниці. Такими діями ви можете засмутити інших. Саме час чекати на якийсь сюрприз від близьких.
Ваше здоров’я зараз не можна назвати чудовим, за останні дні його стан дещо похитнувся. Зверніть увагу на самопочуття і спосіб життя. Вам потрібно більше відпочивати, повноцінно висипатися – і харчуватися відповідно до фізичних і психологічних навантажень. Не голодуйте – у найближчі дні ви навряд чи наберете кілограми.
Відмахнувшись від дрібних неприємностей, ви спробуєте створити навколо себе острівець любові і гармонії. І все у вас вийде. Ви будете досягати своєї мети, де терпінням, а де – йдучи на розумний компроміс. Вихідні проминуть романтично.
Можливе поліпшення фінансового становища, проте будуть і незаплановані витрати. Ви можете знайти нове джерело заробітку. Четвер чудово підходить для купівлі квитків у театр або на літак, можливі досить вигідні пропозиції. Вівторок – щасливий день для покупок.

Козеріг
Ви зможете вигідно показати ваші ділові риси, що сприятливо позначиться на професійних успіхах. Здатність мріяти і втілювати свої мрії у життя допоможе вам впоратися з будь-якими труднощами. Утім, все кинути і почати «з нуля» заради нової ідеї – не найкращий варіант. Змінювати життя потрібно поступово. Вам необхідні точність і методичність, які, в поєднанні з організаторськими здібностями, можуть творити дива.
Вам варто згадати про засоби, які допомагали вам у дитинстві. Можливо, це був звичайний часник. Або бальзам «Зірочка». Або – гарячі ванни для ніг. Зараз, якщо ви раптом відчуєте себе погано, швидко прийти в норму вам допоможуть саме вони. Можете проконсультуватися з родичами.
Намагайтеся не дратуватися через дрібні зауваження коханої людини. Перетворюйте їх на жарт, і тоді між вами не виникнуть серйозні суперечки. Діти потребують вашої уваги, у них зараз складний період.
Фінансове становище зараз досить стабільне, тому бажання придбати що-небудь нове для себе і дому цілком можна задовольнити. Понеділок і вівторок – вдалі дні для здійснення покупок. Однак, не варто проявляти непомірність у розвагах, вона відчутно спустошить ваш бюджет.

Водолій
Вам, ймовірно, доведеться докласти чимало зусиль, щоб утримати ситуацію під контролем. Всьому виною зайва емоційність. Спокійніше реагуйте на сюрпризи і можливі проблеми. Середа обіцяє покращити настрій настільки, що позитивних емоцій вистачить до кінця тижня. На суботу не варто планувати нічого серйозного, відпочиньте і побудьте зі своєю сім’єю. Неділя – чудовий день для зустрічі з друзями в затишному кафе, в якому ви раніше не бували.
Уразливим органом у представників вашого знака цього тижня буде серце. Вам варто уважніше поставитися до нього, якщо хочете уникнути серйозних, аж до госпіталізації, проблем зі здоров’ям. Самолікуванням зараз займатися небезпечно. Потрібно піти на прийом до кардіолога, отримати рекомендації і суворо їх дотримуватися. Намагайтеся дотримуватися здорового способу життя – підтримуйте належний рівень фізичної активності, не куріть.
Ваші заповітні романтичні бажання починають здійснюватися поступово. Все залежить від вашої віри у власні сили. Четвер і неділя – найкращі дні для нових зустрічей і побачень. Ви можете закохатися з першого погляду.
Зусилля зі зміцнення фінансового становища, зроблені недавно, можуть дати перші плоди. У неділю не захоплюйтеся авантюрними пригодами – вони можуть погано позначитися на вашому гаманці. З понеділка до середи на роботі жодних термінових справ не буде.

Риби
Тверезий розум та інтуїція допоможуть вам блискуче впоратися зі ситуацією. Будьте завбачливими при спілкуванні з керівництвом, потрібно проявити свої знання і компетентність. У четвер підвищення вашої працездатності дозволить вирішити багато проблем і встигнути завершити заплановане. А в п’ятницю вам доведеться захищати свої плани перед колегами. Суботу краще присвятити вирішенню дрібних побутових питань.
Ви будете майже беззахисними перед захворюваннями дихальних шляхів. Уважно відслідковуйте своє самопочуття і при перших же несприятливих симптомах звертайтеся до лікаря. Інакше, швидше за все, ви тільки погіршите ситуацію. Шанси на швидке одужання досить великі – якщо ви не зробите жодної дурниці.
Доля може поставити вас перед вибором: або розлучитися з коханою людиною, або прийняти, як належне, що у неї є і власне життя. Головне, що для вас у ньому точно зарезервоване місце.
Фінансове становище обіцяє бути стабільним. На початку тижня ймовірне навіть його поліпшення – премія або надбавка до зарплати. Саме час позбутися від частини боргів або яких-небудь інших зобов’язань. Не забувайте вчасно платити відсотки за кредитами.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers