rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Одеський бюджет хоче викупити квартири у Труханова та його друзів з переплатою 3 мільйони
Одеська міська рада планує 7 грудня дозволити купівлю 8 квартир у комунальну власність загальною вартістю 11,42 млн. грн.

Відповідний проект рішення зареєстрований у порядку денному.
Депутати планують купити у ТОВ «Екоп-Південь» двокімнатну квартиру за адресою вул. Прохоровська, 39 загальною площею 70 м2 за 1,62 млн. грн. Співзасновником фірми є Андрій Іванчо. Він є віце-президентом ГО «Українська федерація таїландського боксу муей-тай», яку очолює мер Одеси Геннадій Труханов.
У відкритих джерелах вказано, що ЖК «Прохоровський», де депутати планують купити квартиру в «Екоп-Південь», побудований ТОВ «Ростінвестгруп». Зараз ця фірма перебуває в стані припинення, вона записана на Юрія Шумахера і компанію «Соєр і Брантон Лтд» (Тортола). Шумахер пройшов у міськраду за списками партії «Довіряй ділам Труханова». Разом із мером Одеси Шумахер володіє віргінським офшором «Corderoy Trading Limited».
В оголошеннях про продаж нерухомості в цьому житловому комплексі можна знайти пропозиції за ціною $676 за м2. Це на чверть дешевше від ціни, яку має намір заплатити одеський бюджет.
Ще міськрада купить п’ять однокімнатних квартир площею 61 м2, кожна у ТОВ «Промислово-будівельна група «Інтобуд». За кожну з них планують заплати 1,36-1,37 млн. грн. Ці квартири розташовані в одному будинку за адресою Марсельська, 38. Власниками фірми є Юлія Аксанюк, Володимир Вегерінський, Володимир та Артур Коробчинські. Останній раніше був помічником Геннадія Труханова, коли той був народним депутатом.
Також заплановано купити за 1,50 млн. грн. у Надії та Олександри Прохорових трикімнатну квартиру площею 69 м2 у житловому комплексі «Острови» на вул. Академіка Корольова, 63. Його збудував вищезгаданий «Інтобуд».
Тут нерухомість обійдеться бюджету, в середньому, $827 за м2. А на сайті забудовника ціна таких квартир вказана на рівні $730 за м2.
Ще 1,35 млн. грн. буде витрачено на купівлю трикімнатної квартири на вул. Академіка Заболотного, 59. Продавцем виступить сім’я Курінних – Анатолій Курінний та його діти – Ірина і Богдан. Площа цієї квартири складає 68 м2.
Нагадаємо, в середині жовтня Одеська міськрада дала дозвіл на купівлю у ТОВ «Девелопмент Еліт» нежитлових приміщень на вул. Косівська, 2-Д за 185 млн. грн. Ця фірма була створена 25 серпня мешканцем гуртожитку Одеської юракадемії Петром Загодіренком. Наступного дня після реєстрації фірма придбала згадану нерухомість, яка раніше, за оцінками експертів, була куплена за 3,8 млн. грн.


Вшанування воїнів

Протистояння

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers