rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Metra збільшить плату за проїзд
Члени правління Metra схвалили збільшення оплати за проїзд. Відтак, ціна на проїзд у транспорті Metra підвищиться більш, ніж на $11 (за місячний проїзний).

Збільшення оплати, затверджене, відповідно, голосами 9-1, було частиною проекту бюджету на 2017 рік, дохідна частина якого склала $1,06 млрд. Проект, який прийняли минулого місяця, передбачав збільшення оплати за проїзд майже на 6%. Збільшення оплати також є частиною великого плану, затвердженого минулого року. У ньому, зокрема, йдеться про збільшення оплати за проїзд щороку протягом 10 років.
«Ніхто не любить платити за вищими тарифами, але, на жаль, ми не можемо ігнорувати нашу потребу у більшій кількості грошей. Їх ми плануємо вкладати у нашу систему», – зауважив Don Orseno, виконавчий директор Metra. «Ми сподіваємося, наші клієнти зрозуміють, що ми намагаємося якнайкраще вирішити серйозний дефіцит фінансування».
Минулого року тарифи Metra збільшились, у середньому, на 10,8% у рамках десятирічного плану, кошти від реалізації якого йдуть на модернізацію застарілої системи.
Протягом 10 років тарифи збільшать, у середньому, на 68%.
Внаслідок останнього подорожчання місячний абонемент збільшиться на $11,75, 10 поїздок – на $2,75. Квиток в один бік подорожчає на 0,25 центів. Нові тарифи, як очікують, набудуть чинності на початку наступного року.
У Metra запевняють, що план модернізації дозволить скоротити затримки на лініях і допоможе профінансувати систему, яку використовують для попередження та запобігання зіткнення потягів.

Чи загрожує українській Бессарабії проросійський реваншизм?

Політичні протести стартували?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers