rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
З’ясовуючи стосунки і захищаючи свої права і незалежність, наберіться терпіння, подивіться на себе збоку. Можливо, ви побачите, як змінити ситуацію на свою користь. Якщо ви не втратите душевну рівновагу, то тиждень буде сприятливий для роботи і налагодження особистого життя. Підготуйте міцний фундамент для майбутніх великих проектів.
Якщо ви хочете отримати швидкий і видимий результат – докладіть якомога більше зусиль для поліпшення здоров’я. Ефект будь-якої процедури зірки збільшать у рази. Можна без особливих проблем розлучитися зі шкідливими звичками або прищепити собі корисні.
Ви зараз прагнете визначеності у близьких стосунках за будь-яку ціну, але чи не занадто ви втомилися від цього? У вихідні дні можлива цікава зустріч, і нова людина може увійти у ваше особисте життя.
Для вас фінансові питання можуть стати приводом для занепокоєння. Ймовірні великі витрати. У четвер можливі незначні фінансові надходження. Наприкінці тижня раптово може з’явитися додатковий заробіток. У неділю краще не заходити у магазини.

Телець
Будьте завбачливими, не переоцінюйте свої можливості на початку тижня. Тиждень сприятливий для ділових поїздок і зустрічей. У четвер вам просто необхідно прислухатися до голосу своєї інтуїції. На роботі перед вами виникнуть нові завдання, доведеться спілкуватися з незнайомими людьми. У суботу варто починати реалізовувати задумане.
Вам буде складно сидіти без руху – ви будете багато гуляти, незважаючи на, можливо, не зовсім сприятливі погодні умови. Представники знака, які раніше не приділяли особливу увагу фізичній формі, можуть почати ходити у спортзал або басейн. Можливо, у вас прокинеться тяга до екстремальних видів спорту. Але дотримуйтеся правил техніки безпеки.
Не дозволяйте нікому втручатися у ваші стосунки з коханою людиною, нехай навіть з найкращих міркувань.
Найкраще позичити в банку, але попередньо вивчіть усі умови. У п’ятницю або суботу можливі довгоочікувані фінансові надходження. Вівторок потішить вдалими діловими зустрічами й угодами. У середу постарайтеся не потрапляти в економічну залежність до друзів або родичів.

Близнюки
Ви поринете у роботу й успішно впораєтеся з накопиченими справами. У п’ятницю можливі перспективні пропозиції. Ваші творчі ідеї неодмінно оцінять. У вівторок можна очікувати на солідний прибуток, якщо до цього ви багато працювали. Можливі цікаві поїздки і зустрічі. У середу ви можете розраховувати на допомогу друзів.
Тиждень вдалий для проходження обстежень. Можете провести комплексну діагностику стану вашого організму або пройти диспансеризацію. Особливо, якщо востаннє ви були у лікаря і здавали аналізи більше, ніж рік тому.
Уникайте будь-якого з’ясування стосунків, не дозволяйте дрібницям перерости у велику сварку. Ревнощі можуть викликати обурення з боку коханої людини. Постарайтеся швидше все пояснити і помиритися.
На вас чекає фінансовий успіх і цікаві пропозиції зайнятися новими творчими і бізнес-проектами. Максимально раціонально витрачайте свої фінансові ресурси. У вихідні покупки будуть дуже вдалими.

Рак
Свої плани і задуми краще зберігати у таємниці. Подумайте про підвищення професійного рівня, курси та майстер-класи вам не зашкодять. Можете сміливо йти на ризик. Ви будете неперевершеними під час публічних виступів і реалізації творчих проектів. П’ятниця – вдалий день для того, щоб влаштуватися на нову роботу або вирішити накопичені справи.
Досить позитивний тиждень. Для вас зараз на перший план виходять правильний спосіб життя і помірна фізична активність. Забезпечте своєму організмові достатню кількість кисню – більше гуляйте, частіше провітрюйте приміщення.
Емоційні підйоми і спади можуть позначитися на ваших стосунках з коханою людиною. У четвер ви можете відчути себе дуже самотніми. Подібний настрій, на щастя, надовго не затягнеться. А раптова зустріч, ймовірність якої настільки велика у суботу, може взагалі все змінити в особистому житті. Недільна вечірка у друзів потішить новими знайомствами.
Необхідно уникати необдуманих фінансових витрат. У четвер не знехтуйте важливою інформацією. На вас чекають приємні новини, які обіцяють прибуток.

Лев
Результати роботи можуть вас розчарувати. Ви працювали, а всі лаври дістануться іншим. Однак, сприймайте це як життєвий урок, і незабаром ви отримаєте моральне і навіть матеріальне задоволення. Постарайтеся не з’ясовувати стосунки з діловими партнерами і членами сім’ї. П’ятниця сприятлива для наукових досліджень. Дітям буде необхідна ваша допомога, постарайтеся приділити їм більше уваги.
Вам обов’язково потрібно висипатися. При цьому, корисніше рано вставати – і у визначений час йти ввечері до сну. Якщо ви звикли вважати себе «совою» – спробуйте перелаштуватися. Найімовірніше, уже через кілька днів ви помітите поліпшення настрою і фізичної форми.
Невизначеність і заплутаність у стосунках може викликати у вас здивування. Постарайтеся проаналізувати свої почуття і прийняти правильне рішення. У п’ятницю не варто «спалювати всі мости», потім їх буде важко відновити.
Якщо вам зроблять привабливу пропозицію – постарайтеся поставитися до неї скептично. Бережіть свій гаманець. Не варто думати про зміну роботи, краще намагайтеся проявити себе у нинішньому колективі. У вихідні не витрачайте кошти на непотрібні речі.

Діва
Цей тиждень може бути яскравим і непередбачуваним. У вівторок чекайте на подію, яка відкриє перед вами нові горизонти. З допомогою близьких людей ви зможете позбутися від проблеми, яка вимучила вас. У середу поточні справи зможуть почекати, це – вдалий день для початку подорожі. Спілкування у дорозі принесе незабутні враження. Якщо вам наразі не до поїздок, то п’ятниця – сприятливий день для реалізації найзухваліших задумів в особистому житті.
У найближчі дні вам варто було б подбати про здоров’я свого волосся. Використовуйте зволожуючі шампуні і бальзами, спробуйте відмовитися від застосування фену. Або – підстрижіться.
Які б зміни не трапилися, всі вони будуть тільки на краще. І, що приємно, ви і самі в цьому незабаром переконаєтеся. Результат не забариться позначитися на вашому особистому житті, тому зірки радять вибирати зрозумілі цілі.
У першій половині тижня можливі фінансові надходження. На роботі на вас чекає пильна увага з боку керівництва, намагайтеся не спізнюватися і не перекладати відповідальність на інших. У четвер є ймовірність надходжень з таємних джерел доходу. Питання, пов’язані зі страховими полісами і кредитами, найкраще вирішувати в середу.

Терези
Поспішайте реалізовувати свої потаємні мрії, оскільки ці дні відкривають перед вами блискучі перспективи. Знайомства будуть плідними, хоч і не швидко. Не прагніть одразу ж усіх вразити, входьте у нове коло поступово. Варто закласти фундамент для майбутніх стосунків. У другій половині тижня доведеться доводити керівництву: ви здатні на багато що. У незнайомій ситуації проявіть розумну стриманість, це дозволить уникнути непорозумінь.
Ви відчуєте, що вам не вистачає сил. Програшним варіантом буде спроба зробити те, що необхідно, на останньому диханні. Не варто вживати різноманітні енергетики. Вам потрібно відновитися. Візьміть день відпочинку і добре виспіться. Потім – просто дотримуйтесь здорового способу життя. У результаті, у вас вийде впоратися з усім запланованим.
Впорядкуйте свої почуття і думки, намагайтеся зберігати спокій, які б події не відбувалися навколо. Ви можете зараз виправдати очікування коханої людини або розчарувати її, все залежить від вас. У неділю проявіть максимум уваги до свого обранця.
Фінансове становище буде досить стабільним, але не варто легковажно ставитися до грошей. Якщо вам доводиться мати справу з бухгалтерськими документами або казенними коштами, то необхідно бути максимально уважними, щоб уникнути проблем.

Скорпіон
Пора скинути зі себе лінь і знову прямувати до нових звершень. Починайте вже з понеділка, і ви багато що зможете встигнути. Ваші нові проекти будуть успішними. Ваші ідеї сподобаються замовнику і принесуть вам прибуток. Неділя – вдалий день для активного відпочинку на лоні природи.
Цей тиждень присвятіть руху. Якщо ви відвідуєте спортзал або займаєтеся танцями – постарайтеся не пропускати тренування. Дуже важливо гуляти – щодня, при будь-якій погоді. Добре було б і побігати.
Постарайтеся стримати свої емоції, озбройтеся терпінням. Ви зможете подолати холод мовчання, розтопити серце дуже близької людини. Тільки що ви потім з цією крижинкою робитимете?
Цього тижня ймовірне поліпшення фінансового становища. Вам віддадуть усі борги. І ще й запропонують додатковий заробіток. Четвер – вдалий день для давно запланованих великих придбань. У п’ятницю і суботу можна не шкодувати гроші на відпочинок і застілля.

Стрілець
Вам необхідно стежити за своїм язиком і не виказувати своїх емоцій. Тиждень сприятливий для винахідницької діяльності, можлива поява нових ідей. Середа принесе додатковий заробіток. Не занадто захоплюйтеся творчими фантазіями, робіть акцент на їхній реалізації.
Вам варто бути обережнішими під час занять спортом. Відмовлятися від тренувань немає необхідності – але потрібно проявити особливу турботу про суглоби, насамперед – колінні. Забезпечте їм додатковий захист – використовуйте спеціальні фіксатори. Якщо раптом і з ними ви будете мати якісь неприємні відчуття – слід істотно зменшити навантаження.
Остерігайтеся сварок із представниками протилежної статі. Мстивість скривдженої вами людини може стати причиною великих неприємностей. Можливі любовні авантюри, але не варто зважуватися на зраду, самі ж будете шкодувати.
Будьте чесними: ваше фінансове становище не таке уже й погане, якщо не «смітити» грошима направо і наліво. Розсудливість допоможе вам уникнути фінансових труднощів. У другій половині тижня можуть з’явитися несподівані доходи. Керівництво вами задоволене.

Козеріг
У вас буде можливість зробити багато добрих справ і досягти значних успіхів на роботі, але це – не привід задирати носа. Якщо будете зосередженими на головних питаннях, то зможете досягти високих результатів. У суботу незапланована зустріч відкриє перед вами нові перспективи в особистому житті.
Найефективнішим днем може стати понеділок, але не варто починати щось нове, і бажано бути дуже обережними, насамперед, у висловлюваннях. У вівторок не відмовляйтеся від допомоги друзів.
Вам не варто нехтувати дрібницями. Саме вони можуть вплинути на ваше самопочуття. Йдучи з дому, беріть зі собою міні-аптечку. Корисно мати при собі кілька носових хусточок, змінні шкарпетки і засоби гігієни. Не звертайте увагу на тих, хто підсміюється над вами – бережіть себе.
У суботу було б не зайвим побувати у світському товаристві, на вас може очікувати незвичайна, просто фантастично романтична зустріч. Постарайтеся не упустити наданий долею шанс. Як мінімум – вийдіть з дому і посміхайтеся перехожим.
У п’ятницю будьте пильними, не довіряйте тим, хто пропонує легкий заробіток. У другій половині тижня можна очікувати на нові фінансові надходження. Понеділок – один із найбільш вдалих днів для покупок.

Водолій
Нагромаджені проб­леми треба вирішувати – відкласти їх на віддалений термін навряд чи вдасться. Вас буде багато що відволікати. Сконцентруйтеся на головних справах, надаючи перевагу логіці перед чуттєвим сприйняттям світу. У вівторок і середу доведеться захищати свою точку зору, не потрібно сліпо слухати думку інших, нехай навіть дуже впливових людей. Не варто збирати образи і погано думати про конкурентів, такі судження можуть відволікати вас від більш важливих справ.
Цього тижня представникам вашого знака загрожує досить серйозний розлад травної системи. Втім, ви зможете вберегтися, якщо будете акуратними – зараз, як ніколи, актуальним є дотримання правил гігієни. Мийте руки частіше, ретельно обробляйте свіжі овочі та фрукти. Остерігайтеся їсти в закладах громадського харчування.
Вам доведеться пристосовуватися до обставин, щоб отримати від коханої людини бажане. Вона наразі не дуже поступлива. Проявіть терпіння у четвер і п’ятницю, тоді ви станете господарем ситуації.
Є можливість знайти нових надійних ділових партнерів, не упустіть свій шанс, і перед вами відкриються широкі фінансові горизонти. У першій половині тижня можливий приємний сюрприз, можливо, солідний подарунок. У вихідні постарайтеся уникнути великих витрат.

Риби
Тиждень сприятливий для кар’єрного зростання та досягнення накреслених цілей. А ось у сім’ї можливі розбіжності. На вашу думку не завжди будуть зважати. Можливо, вам доведеться засумніватися у надійності і щирості ваших партнерів. У четвер постарайтеся не спізнюватися, поводити себе пунктуально і дотримуватися взятих на себе зобов’язань. Інакше ризикуєте посваритися з великою кількістю людей. У вихідні відпочиньте від метушні.
Ваше самопочуття цього тижня буде досить нестабільним. Можливе тимчасове підвищення температури – через незрозумілі причини; біль у шлунку, мігрені. Зірки підказують, що вам слід поберегтися, знизити психологічні та фізичні навантаження, дотримуватися дієти. Пам’ятайте про те, що ви у себе – одні-єдині. Не бійтеся відмовлятися від пропозицій, що стосуються роботи чи відпочинку – ви все надолужите, коли прийдете до норми.
Постарайтеся поводитися менш принципово і прискіпливо, це дозволить вам уникнути сварок і з’ясування стосунків з коханою людиною. У четвер доведеться докласти зусиль, аби не наговорити зайвого. Проявіть всю свою мудрість і терпіння. Вихідні краще провести на самоті.
Фінансове становище зараз стабільне, але вимагає деяких обмежень. Постарайтеся вибрати час для планування вашого бюджету, щоб потім не залазити у борги. Неприємні моменти, пов’язані з кредитними зобов’язаннями, вирішаться досить легко.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers