rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ 10 дивовижних місць на Землі, схожих на комп’ютерну графіку
  Title
  1. Прибульці серед нас?

  Title
  2. Фіолетовий дощ? Ні, фіолетові поля

  Title
  3. Небесно-блакитний

  Title
  4. Час тортильї!

Підготував Юрій Заверюха, Чикаго

Існує безліч добірок фотографій найкрасивіших місць на Землі, і варто визнати, що дійсно дуже важко зробити вибір, яке з цих місць дійсно по-справжньому хочеться відвідати. Такі місця можуть бути як відомими і відвідуваними, так і недоторканими віддаленими райськими куточками. Втім, вся правда в тому, що в цьому світі існує нескінченна безліч райських куточків, але життя коротке, і, на жаль, ми не зможемо відвідати їх усіх.

У даній збірці присутні не тільки фотографії тих місць, які виглядають немовби «не від світу цього», але і тих, в яких не обійшлося без магії й які схожі на сюрреалістичні казкові картини або кадри з науково-фантастичних фільмів.

1. Прибульці серед нас?

Це просто нічний пляж на Мальдівах (острів Вадху). Ви можете подумати, що цей кадр взятий з фільму «Аватар» або будь-якого іншого фантастичного фільму, але ви помиляєтеся. Це місце – на планеті Земля…

2. Фіолетовий дощ? Ні, фіолетові поля

Лавандові поля у Франції. Можливо, французи вже звикли до них і більше не дивуються щоразу, коли бачать їх. Але для іноземців нескінченне поле лаванди насиченого фіолетового кольору залишається в пам’яті на все життя. А який там аромат…

3. Небесно-блакитний

Знову Мальдіви запрошують вирушити в незабутню прогулянку між небом і океаном. І хоча існує безліч місць із дзеркально чистою водою, де навіть глибину визначити складно, але саме це місце, здається, створене для того, щоб прогулюватися тут разом з богами, які створили небо і воду.

4. Час тортильї!

Ви думали, що суть Мексики полягає в пустелі, великих капелюхах і гострій їжі? Зовсім ні! Щоб зрозуміти це, слід переглянути свій туристичний план і відвідати підземну річку у Ріо Секрето (Рів’єра-Майя).

5. Каліспера

Арабські ночі вже увійшли в історію, але Греції теж є чим похвалитися. Санторіні в нічний час виглядає як картина, і художник, схоже, не шкодував фарб.

6. Не тільки ескімоси

Що одразу приходить вам до голови, коли ви чуєте слово «Аляска»? Кілометри снігу, льоду і гнітюча біла пустеля. Аляска – не місце для жартів, однак, якщо ви не проти холоду, поїздка може вам сподобатися. Це – Анкорідж, і те, що ви бачите на фото, побачите і наживо, якщо зважитеся туди приїхати.

7. Величезне королівське ліжко?

Любите кемпінг? Розташуватися зі зручним наметом або спальними мішками навколо багаття? Або залишитися разом з іншими туристами в безпечному, сучасному кемпінгу? Отже, це Кемпінгове Дерево в Елк, Каліфорнія, і якщо ваша друга половинка вже хоче бронювати квитки на літак, запитайте себе, що ви будете робити, якщо випадково виявиться, що ви – сновида. Але, чесно кажучи, заради такого відпочинку варто ризикнути.

8. Комп’ютерна графіка?

Ви, можливо, думаєте, що ця сцена була взята з дуже романтичного фільму, але це лише берег Cathedral Cove, Нова Зеландія. Якими словами можна описати величний зовнішній вигляд цього місця, і, тим більше, як можна не закохатися в нього з першого разу? Це місце здається таким неприродним, що, побачивши його вперше, варто схилити голову перед чарівною красою природи.

9. З Італії з любов’ю

Венеція – це чарівне місце, яке приваблює мільйони туристів щороку. Вся суть Венеції полягає в тому, що навіть якщо ви думаєте, що бачили все, що можна, це місто все одно зможе вас чимось здивувати. Потьмянілі кольори, спокійна атмосфера як розкоші, так і занепаду, сюрреалізм і тиха краса – все це змушує повертатися сюди знову і знову.

10. Озера сліз

Їх ще називають озерами «злих духів», вулкан Келімуту, Індонезія. Вони вважаються місцем відпочинку душ померлих. Але найцікавіше в цих озерах те, що вони змінюють свій колір зі синього на чорний, червоний або зелений. І кожне озеро змінює колір незалежно від інших озер.

Title  Title
 5. Каліспера

 6. Не тільки ескімоси

 Title Title
 7. Величезне королівське ліжко?

 8. Комп’ютерна графіка?

 Title Title
 9. З Італії з любов’ю

 10. Озера сліз


Оазис дикої природи посеред Чорного моря – острів Джарилгач

6 найбільш приголомшливих «спецефектів», створених природою

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers