rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Завдяки громаді США та ЗУАДК-у, діти воїнів АТО з Херсонщини побували в оздоровчому відпочинковому таборі
«Задоволені відпочинком у таборі ім. Ю. Гагаріна херсонські діти воїнів АТО повернулись додому з новими друзями та враженнями. Висловлюємо щиру подяку Злученому Українському Американському Допомоговому Комітету (ЗУАДК) за організацію і матеріальну підтримку у здійсненні оздоровлення херсонських дітей у таборі м. Скадовськ ім. Ю. Гагаріна. Батьки вдячні і вся наша херсонська активна громада», – пише Олена Назарчук.

«Ми робимо все, щоб родини наших героїв були оточені турботою», – каже голова обласної ради Андрій Путілов.
«Херсонські діти з родин учасників бойових дій на Сході України сьогодні поїхали на відпочинок у дитячий оздоровчий табір ім. Ю. Гагаріна у Скадовськ. Відпочинок 36 хлопчиків і дівчаток організований за рахунок благодійних коштів та за підтримки комунального підприємства «Оберіг», що опікується родинами бійців АТО, голови обласної ради Андрія Путілова та депутата обласної ради Юрія Рожкова».
Перед від’їздом, окрім побажань гарного відпочинку та настанов від тат і мамів, діти отримали подарунки від волонтерів.
Діти, своєю чергою, подякували благодійникам – вони передали представнику Злученого Українсько-Американського Допомогового Комітету Богданові Радилецькому прапор України, на якому обмалювали свої долоньки та залишили свої підписи. Цей прапор України отримає українська діаспора у США.
«Наша організація була заснована у 1944 році українцями, які переїхали з Європи в США. Звісно, ми живемо Україною в Америці і переживаємо за те, що відбувається. Діткам – гарного, радісного відпочинку», – зазначив Богдан Радилецький.
«Дуже важливо, що це – міжнародний проект. Він був здійснений завдяки українській діаспорі у США через благодійну організацію ЗУАДК та нашим активістам – депутату обласної ради Юрієві Рожкову, а також – дуже активній людині Олені Назарчук» – зазначив голова облради Андрій Путілов. Він побажав дітям гарно відпочити. «Набирайтесь сил, відпочивайте, оздоровлюйтесь», – звернувся голова облради до дітей.
Надав інформацію Богдан Раделицький

200 дітей зі «сірої зони» відпочили в таборі та вперше за тривалий час відчули себе дітьми

Антикорупційники з 25-ти міст зібрались на тренінгу «Нової Країни»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers