rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Дітки зі знаменитої одеської п’ятірні стали зірками фотосесії
У мережі опублікували фотографії двох донечок та трьох синів одеситки Оксани Кобелецької, які народилися всі разом у червні цього року.

«П’ятеро маленьких одеситів – Саша, Даша, Давид, Влад і Денис – взяли участь у своїй першій фотосесії через тиждень після виписки з лікарні, – йдеться у повідомленні видання «Культурометр». – Перед цим був місяць підготовки, потім сім годин безперервної зйомки заради кількох кадрів, які будуть тішити увесь світ!»
Нині малята зростають день за днем. У них є трирічна сестричка Аліса. 30 липня у віці 2 місяців і 6 днів знамениту одеську п’ятірню виписали додому з лікарні. Там малюки й стали моделями для неймовірної фотосесії, автором якої стала фотограф Тетяна Моренко. Сама вона опублікувала гарні та ніжні фото на своїй сторінці у Facebook. У зйомці також взяли участь фотографи Наталя Горбаченко, Юлія Гусєва, Тетяна Абакумова, Ірина Вапняр, Надія Яким і декоратор Світлана Науменко.
Фотографи-учасники фотосесії пропонують усім не залишатися байдужими і допомагати родині в міру своїх можливостей. Коштами чи просто участю (наприклад, відвезти родину в поліклініку).
Реквізити для фінансової допомоги: Кобелецька Оксана Вадимівна. ПриватБанк 4149 4978 6694 3659.

В Одесі відкрито єдиний в Україні Музей футболу

У центрі Одеси оселився бравий вояк Йозеф Швейк

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers