rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Міхеіл Саакашвілі продовжує передавати дітям велосипеди
Коли на початку червня до Одеси були незаконно ввезені з Китаю 11 тисяч 400 велосипедів, Приморський районний суд санкціонував їх знищення. Загальна вартість товару склала 17,13 мільйона гривень.

  Title
  
Однак, губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі заявив, що будуть проведені експертизи якості й знайдені юридичні компроміси, щоб передати контрабандні велосипеди дитячим будинкам і бідним сім’ям.
«Це – маленька річ, але в наш час, коли навколо стільки бідності, як можна просто взяти і знищити ці велосипеди? Ми всі добре знаємо, що їх би не знищували, а продали на ринок, і хтось ці гроші поклав би собі в кишеню. Ми вважаємо, що це не правильно, тому ми роздаємо їх дітям», – сказав тоді улюбленець одеситів Міхо.
А вже 2 липня голова Одеської обласної державної адміністрації Саакашвілі подарував дітям перших 100 контрафактних велосипедів. Він і зараз продовжує цю гуманітарну місію. На початку вересня глава Одеської ОДА передав 185 велосипедів дітворі Ізмаїла. Триколісні й двоколісні велосипеди отримали діти віком від одного до семи років, які перенесли ротавірусну інфекцію, спалах якої стався у червні. А ще для місцевих хлопчиків і дівчаток у центрі міста було влаштовано розважальну програму з конкурсами, спортивними змаганнями і концертом.

Ізмаїльці увічнили пам’ять героя АТО генерала Ігоря Момота

Міхеіл Саакашвілі покаже ремонт траси Одеса-Рені у прямому ефірі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers