rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Борг – річ умовна
Якщо склалася ситуація, коли почали «душити» місячні виплати за борги на кредитки, саме час подумати, як перейти на нульове фінансування.

Але перш ніж дати вам рецепт «лікування», повернімося назад і згадаймо, чому ми опинились у даній ситуації. Основна причина – це незнання правил, яких дотримується банк, фінансуючи вас через кредитні картки.
Перше правило – не перевищуйте завантаження кредитних карток більше, ніж на 25%. Ця ситуація вбиває нашу credit score і позбавляє можливості отримувати нові картки для виплати завантажених.
Друге – кожен баланс на ваших картках повинен бути виплачений не пізніше, ніж через 10 місяців після завантаження.
Третє – ваш контракт із банком укладено на 12 місяців, і банк преміює нас нульовим відсотком і мінімальним платежем тільки на цей час. Ці бенефіти банк дає нам, розраховуючи отримати повний розрахунок не пізніше, ніж через 12 місяців з початку використання кредиту. Якщо ми порушуємо цю угоду, то:
  • банк починає від вас звільнятися, знижуючи вашу credit score;
  • на другий рік використання кредиту відсоток зросте з нуля до 14-16%;
  • сума місячного платежу збільшиться, як мінімум, у три-чотири рази.
Якщо бути точним, то протягом перших 12 місяців ми платимо приблизно 30% від регулярного платежу, а протягом другого року будемо платити вже 120% від норми. Кожен наступний рік буде збільшувати відсоток на 6-8%, а платіж – на 25-50% від попереднього року. Тож не дивно, що через 3-4 роки платежі сягають захмарних висот і підводять нас під банкрутство. Тому кредитні картки у більшості асоціюються з великими платежами і формують негативний імідж цього потужного фінансового інструмента.
Розглянемо приклад, при якому картки самі себе рятують і необхідність вдаватися до банкрутства відпадає. Отже.
Є баланс на картках на суму $20K (при повному ліміті $25K). Credit score впав до 640, і місячний платіж сягнув $450.00. Єдиний шлях знизити платежі – виплатити заборгованість за рахунок нових кредитних карток. Якщо це нам вдасться, то ми вбиваємо двох зайців: драматично знизимо місячний платіж (із $450.00 до $90.00) і почнемо виплату під нульовий відсоток.
Щоб це відбулося, необхідно «миттєво» підвищити credit score до 720-740. Для цього наш сьогоднішній відсоток використання кредиту 85% треба привести до рівня 25-30%. На щастя, інструмент для цього є. Це authorized user option, яка дозволить додати у вашому списку кредитних карток необхідну кількість карток без перевірки вашого кредиту.
У нашому випадку треба поставити нашого клієнта як authorized user на 5-6 кредитних карток із загальним лімітом $60-70K. У цьому випадку відсоток використання кредитного ліміту з 85% перетвориться на 17% і, починаючи з цього часу, кредитні бюро почнуть перераховувати credit score. Це не відбудеться миттєво, але через 4-5 місяців credit score зросте до 700-740, що дозволить почати відкривати власні кредитні картки і планомірно переводити наявні баланси з високим відсотком на нульовий. У той же час, використовуючи пільги першого року (див. вище), ми знизимо платежі до 30-відсоткового рівня.
Як бачите, ринок вкотре простягнув вам руку допомоги.
Справа за вами. Проведіть аналіз існуючих боргів на кредитних картках і сплануйте термін та можливість їхньої виплати. Але і в тому випадку, коли ви не бачите проблем з їхнім погашенням протягом 1-2 років, не ігноруйте можливість сформувати додатковий фонд, який завжди вам допоможе розрахуватися з боргами під низький відсоток. А тепер нагадаємо собі, як ми називаємо цей фонд? Саме так – аварійним. It is smart to have it.
Сміливо розраховуйте на мою допомогу.

З повагою – Йосип Розенберг
(847-520-7030 / [email protected] /www.drfgroup.net )

«Серпень – традиційно один із кращих місяців для купівлі нової машини!»

Нові послуги українцям Америки для возз’єднання сім’ї

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers