rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Одеські силовики перейшли на посилений режим роботи
Через загострення ситуації на кордоні з Кримом і присвоєнням «жовтого» (можлива загроза) рівня терористичної загрози в Одеській області, у п’ятницю, 12 серпня, в Одесі відбулося позачергове засідання координаційної групи при Управлінні СБУ.

За повідомленням прес-служби СБУ Одещини, на засіданні були присутні керівники регіональних органів боротьби з тероризмом: Нацполіції, Нацгвардії, Міністерства оборони, ДСНС, прикордонної служби, пенітенціарної служби і представники міської та обласної рад.
На даний момент правоохоронні органи працюють у посиленому режимі. Особлива увага приділяється охороні громадського правопорядку, виявленню осіб і організацій, які можуть бути відповідальними за підготовку терористичних актів і готовності до захисту населення і територій на випадок виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій. За підсумками засідання, всі служби отримали чіткі інструкції щодо реагування на можливі терористичні загрози і погодили спільні дії для поліпшення рівня координації.
А напередодні в Одесу для боротьби зі сепаратизмом прибули бійці СБУ, що працювали у зоні АТО. Це потрібно для своєчасного виявлення, попередження і припинення можливих терористичних проявів і будь-яких провокацій. «Щоб порядні, мирні одесити мали спокій, в Одесу прибули досвідчені спеціалісти центрального Управління СБУ на чолі з керівником Антитерористичного центру при СБУ. Водночас, у місто прибула із зони АТО і бойова техніка спецпідрозділів Служби. Керівництво СБУ України й УСБУ в Одеській області впевнено може запевнити населення, що Служба безпеки готова протидіяти будь-яким протиправним намірам. Нехай ті, хто планує розхитати ситуацію в Одеській області, не сумніваються – на них чекає жорстока і безкомпромісна відповідь», – заявили у спецслужбі.

Саакашвілі вважає саботажем зупинку Одеського припортового заводу

Переселенці-інваліди живуть у санаторії «Куяльник» у жахливих умовах

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers