rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Зараз можливі певні труднощі, перед якими вам не варто відступати. Тоді успіх просто неминучий. У роботі краще опиратися на перевірені методи, а нестандартні підходи використовувати тільки як доповнення. Необхідно продемонструвати терпіння і завзятість. Вдалий час для підбиття певних підсумків і початку відпочинку. Не уникайте ділових зустрічей і виробничих нарад. На них ви зможете себе показати з кращого боку. У вихідні не сидіть вдома, збагатите себе новими враженнями.
Приділіть більше часу підтримці здоров’я своїх очей. Ваш зір може ослабнути, якщо ви будете необережними або неакуратними. Рогівка повинна бути зволожена, не можна читати і дивитися телевізор у темряві. Працюючи за комп’ютером, необхідно робити перерви. Корисно робити гімнастику для очей – хоча б кілька разів на день. Тим, хто носить окуляри або лінзи, варто побувати в офтальмолога.
У справах романтичних зараз краще взяти ініціативу в свої руки, інакше є загроза залишитися без коханої людини. На початку тижня ви будете думати, чи справедлива критика з боку вашого обранця. Однак, робіть так, як підказує ваше серце.
Настає сприятливий момент для вирішення складних фінансових та юридичних справ, пов’язаних зі спадщиною, купівлею або поділом майна. У четвер і п’ятницю у магазини краще не заходити, витратите багато зайвого. У вихідні не забувайте про друзів – варто зайнятися вибором подарунка для когось із них.

Телець
Вам доведеться продемонструвати терпіння і дипломатичність, не варто вриватися в чужий внутрішній світ без запрошення. Занадто швидке виконання ваших бажань має насторожити. Можливо, вас просто заманюють у пастку. Друга половина тижня може стати слушним моментом для весілля або розлучення. У суботу важливо якомога ретельніше ставитися до фіксування того, що може вилетіти з пам’яті.
Ваш імунітет зараз досить сильний, щоб впоратися з простими загрозами. Але якщо ви хочете зберегти хороше самопочуття і залишатися здоровими і сповненими сил на довгі роки, вам варто вжити низку заходів. Те, що ви зробите зараз, забезпечить довготерміновий результат. Якщо ви почнете шкодити своєму організму – руйнівний ефект буде значно сильнішим, ніж будь-коли.
У вас буде вільний час, що сприятливо позначиться на ваших стосунках з коханою людиною. Вирушайте вдвох у відпустку. Вам легко вдасться відновити атмосферу любові і взаєморозуміння. Четвер і вівторок – вдалі дні для побачень.
Ваш фінансовий добробут може покращитися завдяки однодумцям і вашим новим спільним проектам. У суботу будуть вдалими заплановані покупки. У понеділок обережність дозволить уникнути фінансових втрат.

Близнюки
На початку тижня не варто будувати надмірно грандіозні плани, буде значно краще трохи відпочити. Безжально позбувайтеся непотрібного мотлоху, звільняйте простір для позитивних змін у кар’єрі та особистому житті. Ваша енергія і натиск стануть гарантом успіху в багатьох справах. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку.
Більшість представників вашого знака буде досить часто відчувати сильне почуття голоду. Зірки рекомендують вам пригощати свій організм чимось смачним і корисним. Носіть зі собою пакетик кураги або якихось інших сухофруктів. Під час трапез ретельно пережовуйте їжу. І пийте воду, можна зі соком лимона або лайма – приблизно два літри в день.
Цей тиждень не підходить до пристрасних зізнань у коханні, залиште наразі все, як є. Вівторок – день, який краще провести на самоті. Субота – сприятливий день для романтичних зустрічей.
На спонсорів сподіватися зараз не доводиться, потрібно розраховувати тільки на свої сили. Однак, якщо ви докладете зусиль, то отримаєте дуже солідний прибуток. Не відступайте перед тиском ділових партнерів або труднощів, ви можете досягти успіху.

Рак
Прислухайтеся до своєї інтуїції, і тоді ви зможете приймати такі рішення, які забезпечать вам успіх. На роботі можливі зміни на краще. Будьте комунікабельними, і ви не пошкодуєте про це. Вам зараз необхідно не пропустити якусь важливу інформацію. У вихідні постарайтеся відсунути всі свої турботи і потішити себе посиденьками у колі друзів.
У найближчі дні вам варто бути обережнішими зі солодким, особливо з шоколадом. Обмежте його вживання до мінімуму. Інакше можливі різні неприємні сюрпризи – від проблем із тиском до зубного болю. Вам варто заглянути до стоматолога – нехай перевірить, чи все гаразд. Не зашкодить професійна чистка зубів, видалення зубного каменю, заміна дефектних пломб.
В особистому житті вам посміхається фортуна. Суперечки залишаться позаду, але не настільки далеко, щоб можна було дозволити собі нові захцянки. Середа може стати одним з найскладніших днів тижня, бажано не створювати конфліктну ситуацію. У вихідні в дружній компанії ймовірне цікаве знайомство.
Вам не страшно зазирнути у завтрашній день, фінансова стабільність піднімає настрій. Вихідні варто присвятити розвагам і покупкам.

Лев
Леви будуть особливо мрійливими. Але мрії можуть реалізуватися, і що ви тоді робитимете? Події, які відбудуться з вами у п’ятницю, покажуть, що будь-які психологічні комплекси можна перебороти, якщо в скрутну хвилину звернутися по допомогу до близької людини. Веселощі і приємна компанія потішать вас у вихідні. У понеділок зосередьтеся на головній справі, тоді ви багато встигнете.
Постарайтеся оцінити своє меню з точки зору збалансованості та корисності. Можливо, воно дуже калорійне або недостатньо різноманітне. Спробуйте щодня готувати легкі страви з овочів. Ідеальним варіантом для вас будуть салати з додаванням зелені та оливкової олії. Хоча б раз на тиждень їжте рибу.
Ви, як на зло, будете завантажені важливими справами, пов’язаними з вибором подальшого шляху, тому часу для особистого життя у вас майже не залишиться. Постарайтеся приділити своєму обранцеві хоч трохи уваги.
У першій половині тижня ймовірні фінансові надходження, якими необхідно розумно розпорядитися. Якщо ви ще не були у відпустці, відкладіть кошти на відпочинок. Ділові зустрічі у п’ятницю пройдуть вдало, але оголошувати їхні результати наразі не варто.

Діва
Можливо, ваша життєва активність буде де­що обмежена об’єктивними причинами. Не пливіть проти течії, залишайтеся тимчасово на других ролях. Саме ця тактика приведе вас до найкращого результату. Будьте обережними, можливе надходження навмисно спотвореної інформації, а також зросте активність недоброзичливців і конкурентів.
Вам варто простежити за тим, щоб у ваш організм не потрапило нічого зайвого. Якщо ви схильні до виникнення алергічних реакцій – викиньте зі свого раціону все, що хоча б потенційно здатне викликати подразнення або набряк. З усіх напоїв надайте перевагу чистій воді. Якщо у вас немає фільтра, купуйте воду в пляшках, вибираючи перевірені марки.
П’ятниця – чудовий день для романтичної вечері або нового знайомства. У понеділок нервозність і напруженість можуть зіпсувати вам настрій, і ви перенесете зустріч із коханою людиною на вівторок або середу.
Колеги або бізнес-партнери можуть повідомити щось, що відкриває перед вами нові можливості. Імовірно, до речі, що це станеться на діловій зустрічі в іншому місті або за кордоном. У середині тижня ваші заслуги можуть заохотити премією, і привид фінансової кризи, нарешті, відступить.

Терези
Постарайтеся скласти план дій, інакше ви потонете у численних справах. На роботі демонструйте розумну обережність. Не давайте приводу для пліток заздрісним колегам. У середині тижня справам доведеться присвятити багато сил, але надмірно перевантажувати себе все ж не варто. Доведіть розпочату справу до кінця, тоді у вихідні ніхто не завадить вам відпочивати.
Можливо, вам здасться, що призначене лікування не дає адекватних результатів. Проте, продовжуйте виконувати рекомендації лікаря. Якщо ж ви «прописали» собі препарати самі – то у цьому випадку необхідно звернутися до фахівців. Не нервуйтеся – все ще можна виправити.
На початку тижня бажано не призначати побачень, вони можуть закінчитися серйозною сваркою. Зачекайте на вихідні. Тоді у вас буде розслаблений і позитивний настрій.
Фінансове становище зараз вельми скромне, але це, схоже, анітрохи вас не засмучує. Адже є речі й важливіші, насамперед, любов і сім’я. І тут у вас все гаразд. Наприкінці тижня вам можуть повернути старі борги.

Скорпіон
Постарайтеся бути врівноваженою людиною, не втрачайте конт­роль над емоціями. Можливо, тиждень буде досить напруженим через збільшення обсягу роботи, зате ви зможете отримати додатковий прибуток. Будьте максимально уважними. Добре обдумані слова і дії створять сприятливе враження на керівництво і колег. Зміцниться ваш авторитет.
Подбайте про шкіру та про здоров’я своїх очей. Вибирайте найніжніші натуральні косметичні засоби. Спробуйте самостійно зробити мило, тонік або хоча б крижані кубики. Можливо, заодно знайдете собі цікаве і корисне хобі.
Цього тижня ви можете дізнатися щось нове про людину, до якої небайдужі. У четвер і п’ятницю велике значення для вашого настрою матиме телефонний зв’язок. Частіше телефонуйте своєму обранцеві.
Фінансове становище покращиться. Можна очікувати на великі фінансові надходження. Зараз саме час починати нові творчі проекти. Ви знайдете цікавий підробіток. А на основному місці роботи зміцниться ваш авторитет.

Стрілець
Ви будете багато спілкуватися, але намагайтеся при цьому не сваритися і публічно не з’ясовувати стосунки. Ви будете розриватися між професійними обов’язками і сімейними справами. На початку тижня бажано нікуди не спізнюватися і не скаржитися на життя. Налаштуйтеся позитивно.
Виділіть деякий час, встаньте перед дзеркалом – і критично огляньте себе з голови до п’ят. Чи подобається вам те, як ви виглядаєте? Можливо, вас не влаштовує наявність зайвих кілограмів на талії, припухлість під очима або здається, що шкіра виглядає недостатньо свіжою... Якщо ви почнете працювати над вирішенням якоїсь проблеми, то дуже скоро впораєтеся з нею. Головне – виберіть, куди саме докласти сил. І не упустіть хороший момент.
Вівторок – сприятливий день для цікавого знайомства. Вибір багато в чому залежатиме від вас: продовжувати це спілкування або дипломатично показати, що розраховувати нема на що.
Цей тиждень може подарувати вам успіх у сфері фінансів, але для цього вам доведеться не лінуватися і не намагатися ухилитися від відповідальності. У четвер вірогідні довгоочікувані фінансові надходження. У вівторок будуть вдалими покупки для дому та сім’ї.

Козеріг
Протягом майже всього тижня у вас буде хороший настрій, особливо, якщо ви дасте собі можливість відпочити. Сприятливий час для занять творчістю або для повноцінного відпочинку на природі. Можливий початок повільного, але впевненого просування кар’єрними сходами, з’явиться шанс поїхати у захоплюючу подорож. Дипломатія і такт дозволять успішно вирішувати поточні проблеми.
Присвятіть цей тиждень турботі про свою дихальну систему. Якщо ви курите – постарайтеся розлучитися з цією згубною звичкою. Одягайтеся за погодою; стережіться бронхіту. Дихайте носом; частіше провітрюйте свою кімнату і робочий кабінет. Буде дуже добре, якщо ви щодня робитимете дихальну гімнастику.
Ви зараз дуже недовірливі і ревниві. Якщо хочете зіпсувати життя собі й іншим – ці риси вам згодяться. Якщо ж вас така перспектива мало приваблює, сприйміть це як гру і візьміть участь у ній. У вас є всі шанси на успіх в особистій сфері.
Фінансове становище поступово змінюється і стає більш стабільним. У першій половині тижня ймовірне надходження коштів. У вихідні з’явиться спокуса витратити занадто багато на те, що вам не особливо потрібно.

Водолій
Вам необхідно правильно розрахувати свої сили, і тоді ви багато що зможете встигнути. На роботі знадобиться об’єктивність для виправлення недоліків і дрібних неточностей. У деяких ситуаціях успіху сприяє наступальна тактика. У вихідні на вас очікують хороші події, які додадуть впевненості у власних силах.
Тиждень чудово підходить для відвідування СПА, салонів краси, проведення омолоджуючих процедур. Результати не змусять на себе чекати. Тільки не забувайте про обережність – відвідуйте фахівців, які добре себе зарекомендували, користуйтеся сертифікованою косметикою і запатентованими препаратами. Дотримуйтесь правил гігієни – це досить важливо.
Ваші особисті стосунки можуть нагадувати порохову бочку. Використовуйте зі ситуації позитивні моменти. Кипіння пристрастей – це досить захоплююче.
Тиждень не обіцяє великих фінансових надходжень. Тому тримайтеся якомога далі від магазинів, оскільки вірогідні не зовсім вдалі і потрібні покупки. Фінансові розбіжності з близькими людьми можуть затьмарити кінець тижня, спробуйте обґрунтувати необхідність витрат, насамперед, великих.

Риби
На вас чекають сприятливі зміни, тому їх не варто боятися. Зустрічі в ці дні заберуть багато часу, але принесуть дохід у майбутньому. В середині тижня особливу важливість для вас матиме духовно-моральний аспект. Пам’ятайте, що на чужому нещасті свого щастя не побудуєш. У неділю ви зможете вирішити суперечності у родині.
Цього тижня зірки рекомендують вам не тільки приймати ванну, але і користуватися душем. Масажний ефект, який створюють його струмені, буде дуже вам корисний. Крім того, ви можете зробити крок до зміцнення захисних сил організму, якщо будете змінювати температуру води, влаштовуючи собі контрастні обливання. Тільки пам’ятайте – цей вид загартовування протипоказаний при деяких захворюваннях. Якщо ваш стан не ідеальний – вам варто проконсультуватися з лікарем.
Відчуття щастя дозволить вам проявити турботу й увагу до коханої людини, не надто напружуючись – це вийде само собою. Будьте щирими і відвертими.
У фінансовому становищі можливі проблеми, тому бажано планувати витрати, а не робити покупки спонтанно. Краще залишатися реалістом і не залазити у борги і кредити. У середу необхідно проявити активність, що дозволить налагодити взаємини з колегами і новими партнерами.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers