rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Закінчилися військові навчання «Сі Бриз-2016»
Title  
 В ході навчань 
Ці українсько-американські навчання тривали з 18 до 30 липня у північно-західній частині Чорного моря, Одеській і Миколаївській областях. У них взяли участь близько 4 тисяч військовослужбовців.

Церемонія закриття навчань «Сі-Бриз-2016» відбулася на полігоні «Широкий лан» у Миколаївській області та в Одесі. В урочистості взяли участь українські, американські, грузинські та молдавські військовослужбовці. Заступник командувача Військово-Морських сил Збройних сил України з бойової підготовки капітан першого рангу Олексій Неїжпапа подякував учасникам навчань за плідну співпрацю та наголосив на тому, що навчання принесли користь усім військовослужбовцям, хто брав у них участь.
Заступник керівника навчань з американської сторони капітан другого рангу Кеннет Енгле акцентував увагу на тому, що військові маневри «Сі-Бриз» відбулись уже вчотирнадцяте так само, як завжди, – успішно.
«Усі поставлені перед цими міжнародними навчаннями завдання були виконані в повному обсязі. Вони перевершили всі очікування», – наголосив американський офіцер.
«Навчання «Сі-Бриз-2016» стали могутнім фактором безпеки в Чорному морі. Не випадково за ними стежив практично весь Чорноморський флот Росії», – зазначив командувач Військово-морськими силами Збройних сил України Ігор Воронченко. За його словами, учасники навчань повністю відпрацювали повітряний, морський і наземний компоненти, зокрема, вперше в Чорному морі провели десантування з корабля на сушу з відстані понад 3 морські милі.
Під час урочистої церемонії Україна нагородила кількох військових США, Молдови і Грузії медалями за сприяння Військово-Морським силам України.

В Одесі триває акція «Передай привіт сепаратисту»

Допоки російська пропаганда зомбуватиме українську Бессарабію?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers