rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Змінити візу B/J на візу F-1 – РЕАЛЬНО! Достатньо вступити на навчання в IVY Institute
Коледж IVY запрошує на навчання іноземних студентів, а також мешканців Іллінойсу та США. Коледж, якщо є така потреба, допоможе змінити ваш статус – візу B/J – на студентську візу F-1. До навчання запрошують і студентів, що мають Green Card.

Окрім цього, студенти IVY за сприяння коледжу можуть отримати водійські права (TVDL), а головне – знижку на навчання на суму $350! Знижка дійсна тільки на ранкові класи і лише у випадку переведення з інших коледжів США. Коледж IVY має право на видачу SEVIS I-20 із 2003 року для студентів, котрі перебувають у США або за кордоном.

Коледж IVY є чудовим вибором, для тих, хто хоче поліпшити свої знання англійської мови та  навчатися в північних передмістях Чикаго. IVY Institute  пропонує студентам програму Intensive English (ESL), програму Business English and Business Administration (BEBA), TESOL/TEFL, а також інші програми College Preparation (English for Academic Purpose, також відома як «дорога до університету»).
На усіх курсах студентів навчають відданні своїй справі і досвідчені викладачі. Багато з них мають досвід викладання за кордоном. Класи в IVY – маленькі, а це означає, що ви гарантовано отримаєте увагу від кожного викладача. Ви можете взяти участь у студентських програмах. Навчання відбувається у дві зміни – вранці або ввечері.
В IVY стверджують – їхній заклад є найкращим місцем для навчання, аби потім студенти могли досягти успіху. Спеціалізований коледж пропонує доступне навчання (за низькою вартістю), забезпечення житлом, вільний доступ до комп’ютерних лабораторій, а також безкоштовну автостоянку. З моменту свого заснування у 1995 році IVY відправив сотні своїх учнів  до багатьох університетів у США.
IVY отримав сертифікат федерального уряду (U.S. DHS/SEVIS) на навчання іноземних (віза F-1) студентів, які відповідають усім вимогам, з 2003 року.
IVY розташований у північно-західному передмісті Wheeling, штат Іллінойс де  проживають багато іммігрантів та представники різних меншин.
«Одна година їзди на поїзді від центру Чикаго дозволяє насолоджуватися й енергійним ритмом життя міста, і спокійним заміським життям. І це все – за один день. Я запрошую вас приєднатися до нашої команди в IVY. Це може бути найкращим рішенням, яке ви коли-небудь приймали», – стверджує доктор B. Brian Yu, президент коледжу.

Чому обирають IVY як коледж ESL?

Якщо ви шукаєте для інтенсивної ESL коледж у районі Чикаго, щоб поліпшити свої знання англійської мови та/або вступу в університети США, тоді IVY Institute  є правильним вибором для вас!
Програми, які пропонує інститут:
– Intensive ESL (англійська як друга мова);
– Business English and Business Administration (ділова англійська мова і бізнес-адміністрування);
– TESOL / TEFL (викладання англійської мови носіям інших мов);
– ESL and College Prep (English for Academic Purpose and TOEFL).
Коледж має право працювати як заклад післяшкільної освіти завдяки дозволу Division of PBVS of the Illinois Board of Higher Education.
З 1995 року коледж дав освіту сотням студентів і допоміг їм покращити знання англійської мови та вступити у престижні вищі заклади США та інші університети.
Тисячі іноземних студентів (із Бразилії, Болгарії, Китаю, Колумбії, Індії, Японії, Литви, Македонії, Мексики, Монголії, Непалу, Південної Кореї, Польщі, Іспанії, України, Росії, В’єтнаму і т. д.) навчалися в IVY і вдосконалили свої знання англійської мови.

Спеціалізований факультет

Вузькопрофільні викладачі й адміністратори IVY сповнені рішучості допомогти студентам досягти успіху. Багато працівників факультету IVY (нинішні або колишні викладачі) мають ступінь магістра у галузі викладання англійської мови та/або мають практику викладання ESL. Коледж заснував доктор Yu, колишній професор Northwestern University, прерогативою якого було надання студентам якісної освіти.
IVY забезпечує викладання англійської мови як другої мови за допомогою програми Second Language (ESL) та інших програм для студентів, які хочуть поліпшити знання англійської мови та/або продовжити свій професійний розвиток.

Історія IVY:

Д-р Brian Yu, колишній ад’юнкт-професор Northwestern University, заснував IVY в 1995 році у штаті Іллінойс, США.
IVY отримав схвалення U.S. DHS (SEVIS) на навчання іноземних студентів (F-1) у 2003 році.
З 1995 року IVY дав освіту сотням студентів і допоміг їм вдосконалити знання англійської мови та поступити у престижні виші США.
З 2003 року IVY навчив тисячі іноземних студентів і допоміг їм досягти своєї мрії, покращуючи знання англійської мови.

Офіційні дозволи

Рада з питань вищої освіти Іллінойсу (Illinois Board of Higher Education)
IVY E & E Institute отримав дозвіл Division of Private Business and Vocational Schools of the Illinois Board of Higher Education (IBHE). Це означає, що програми і викладачі IVY затверджує IBHE. Рада забезпечує керівництво, захист, а також підтримку роботи навчальних закладів після отримання середньої освіти (коледжів) у штаті Іллінойс.

Іноземні студенти

IVY E & E Institute уповноважений відповідно до федерального закону навчати іноземних студентів, не іммігрантів. Це означає, що цей заклад отримав схвалення U. S. Department of Homeland Security (DHS) на надання SEVIS I-20 іноземних студентам (віза F-1), котрі перебувають у США або за кордоном.
Заклад наразі не має акредитації з U. S. Department of Education.

Асоційоване членство

NAFSA: Association of Inter­na­tio­nal Educators (Асоціація міжнародної освіти)
NAFSA є провідною професійною асоціацією, метою якої є розвиток міжнародної освіти, обміну і формування глобальної кадрової структури. NAFSA обслуговує іноземних педагогів та їхні організації; встановлює стандарти для ефективної практики, надаючи їм можливості для навчання і професійного розвитку, пропонуючи можливості міжнародної мережі і пропагуючи розвиток міжнародної освіти.
Викладачі іноземних студентів в IVY (DSO і PDSO) пройшли навчання, беручи участь у семінарах і конференціях NAFSA.
Міжнародна асоціація TESOL: глобальна професійна асоціація для викладачів англійської мови, що беруть участь у викладанні англійської мови як другої іноземної або іншої мови. TESOL забезпечує велику кількість можливостей для отримання освіти і професійного розвитку.

Рада коледжу (College Board)

College Board є некомерційною організацією. Її члени прагнуть до досконалості і справедливості у сфері освіти. Місія College Board – надати студентам доступ до усіх можливостей, які пропонує коледж. College Board стежить за проходженням SAT і SAT Subject Tests.
SAT є одним із вступних випробувань у коледжі, які використовують найчастіше. SAT Subject Tests можуть доповнити або розширити повноваження коледжу при прийомі студентів. Іноземні студенти коледжу Ivy можуть здати вступні випробування з кодом школи Ivy.

International Educators of Illinois: членство у цій організації відкрите для всіх, хто пов’язаний із міжнародними програмами в галузі освіти та обміну в різних вищих навчальних закладах на території всього Іллінойсу.

Академічна інформація про Ivy

1) Подання заявок триває впродовж усього року.
Студенти IVY можуть розпочати навчання майже через кожні 4 тижні.
2) Студенти розпочинають навчання відповідно до їхнього рівня в ESL або іншої програми, яка базується на оцінці пройденого ними тесту та їхніх академічних/особистих цілей.
Коли студенти завершують навчання за програмою ESL або якщо вони мають достатню кваліфікацію в англійській мові, вони можуть зареєструватися на участь у програмі IVY’s Business English (BEBA), програмах TESOL або College Prep.
3) IVY забезпечує інтенсивні програми з вивчення англійської мови в особистісно-орієнтованому середовищі, невеликих класах з обмеженою кількістю студентів. Вони практикують аудіювання, мовлення, читання, граматику і письмову англійську щодня.
4) Коледж реалізує політику викладання тільки англійською мовою, щоб студенти могли покращити знання англійської мови за допомогою спілкування у веселій і дружній атмосфері.
5) Студенти очного навчання навчаються 18 годин на тиждень. Студенти можуть відвідувати або ранкові, або вечірні класи, якщо є такий вибір.
6) Запропонований підхід навчання в IVY – це комунікативна методика викладання усіх ESL або пов’язаних з ними програм ESL. Цей підхід підтримує досягнення вільного володіння усним і писемним мовленням, аби задовольнити потреби усіх студентів.
7) Ми ведемо моніторинг успішності студентів кожні 4 тижні.
Студенти IVY повинні відвідувати заняття регулярно і мати задовільну успішність (SAP), аби завершити навчальні програми.

Акції та стипендії

Коледж пропонує стипендію на суму $350! Стипендію можуть отримати студенти, які відповідають усім вимогам коледжу:
1) студенти IVY які розширюють дослідження (повторно реєструються на навчання в IVY) після завершення 4 сесії;
2) Transfer-in Special: коли на участь у програмах AM IVY зараховують кваліфікованих (з «активним» статусом F-1) transfer-in студентів або
3) активних членів Jesurun- IVY Community Leadership Program.
Щомісячний внесок з оплати навчання – цілком доступний.
Запросіть своїх друзів до участі в IVY ESL або інших програм і отримайте знижку на $50 від оплати за навчання у наступному семестрі.

Чому ж, все ж таки, IVY?

Коледж IVY допоміг тисячам іноземним студентів (I-20) з усього світу зробити свої мрії реальністю. Вони не тільки вступили у найкращі університети США, отримали омріяну роботу у своїх країнах, але й збагатили своє життя, пізнавши американську культуру.
Студенти навчаються в IVY через цілу низку причин. Деякі прагнуть вдосконалити свою англійську, щоб могти конкурувати на світовому ринку. Інші мають намір підготуватися до вступу в американський коледж чи університет. Дехто приходить за досягненням своїх особистих цілей. У будь-якому випадку навчання в IVY, орієнтоване на студентів, допоможе вам досягти ваших цілей.
Якщо ви маєте гостьову візу (B або J), IVY може допомогти вам змінити вашу візу на студентську візу (F)! Крім того, співробітники Ivy можуть допомогти вам отримати водійські права (TVDL) і/або номер соціального страхування (якщо не передбачено інше) на додаток до загальної візи F-1. До навчання в IVY запрошують і місцевих мешканців, а також, громадян США і постійних мешканців, які прагнуть вдосконалити знання англійської мови.

Зверніться за допомогою до IVY, аби вчитися і досягати успіху в США! Ми з радістю допоможемо вам досягти мети!
Якщо ви хочете дізнатися більше про IVY, зателефонуйте за номером
телефону: 1-847-541-1525
або пишіть на електронну скриньку [email protected].

Сайт коледжу:
http://www.chicagoivy.com .

У кожній другій компанії встановлений дрес-код

До уваги студентів та їхніх батьків!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers