rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ В Одесі судили кіберзлодіїв, що викрали з банку 3 млн. грн.
Приморський районний суд Одеси 3 липня відправив за ґрати організатора одного з найбільших організованих злочинних угрупувань у країні. Місцевим силовикам вдалося зупинити злодіїв, які обкрадали комерційний банк.

Як повідомили в прес-службі УНП в Одеській області, операцію курував Департамент кіберполіції, а допомагали йому співробітники місцевої прокуратури і поліції. Зазначається, що до складу угрупування входили мешканці Одеської, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької і Луганської областей, а також кілька іноземців.
Вони діяли за такою схемою: один зі зловмисників отримував персональний код від банку, за яким він міг отримати одноразово кошти з банкомату без картки. Цей код він повідомляв своїм спільникам в інших регіонах, після чого вони одночасно вводили код у різних банкоматах України. На рахунку злодіїв понад 2 тис. подібних операцій, які принесли їм 3 млн. гривень.
На даний час керівника угрупування затримали. Приморський суд прийняв рішення утримувати його під вартою, призначив заставу в 1 млн. гривень. За ґрати на час досудового розгляду посадили також кількох найбільш активних учасників угрупування. Для кожного з них суд визначив заставу в розмірі 400 тис. гривень. Усіх будуть судити за ч. 3. ст. 28 і ч. 3, 4 ст. 190 КК України.

Лакмусовий ринок «Барабашово»

Секретний газ «Нафтогазу»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers