rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ День матері та День весни святої
Учні музичної студії «Елегія» при соборі св. Софії разом із керівниками Світланою Поляк (вокал) та Ольгою Сивак (фортепіано) вирішили організувати для матусь свято. Отож, 14 травня усі матері з нетерпінням чекали сюрпризів і творчих подарунків.

Усі-усі: Іванко Когут, Марічка Гарматюк, Аня Гордій, Ангеліна Бакун, Анастасія Атрахімович, Марічка Касперук, Соломія Михайлюк щирі слова подяки читали і багато пісень співали. Аж тут з’явилась Оля Балан (Мрія), Соломійка Михайлюк (Добро). Вони своїми ролями втілили добру мрію дітей – зробити матусь неймовірно красивими – і їм це вдалось!!! Дана Балан (Сон) повела нас у країну сновидінь. І весь зал з піснею «На морі» у виконанні дуету Галини Мазурик та Катерини Глют опинився на березі Лазурного моря. Відпочиваючі на якусь мить насолоджувались смаколиками: пиріжки смажені, печеня, сосиска в тісті, риба, таранька, яблука, кукурудза, тортики «Наполеон», пахлава медова і, звичайно, усім – фото на пам’ять.
Оля Сивак підготувала чудові фортепіанні номери з Анною-Марією Божик, Юлею Лисою, Кароліною Картрич, Володимиром Михайлюк, де учні показали свою майстерність батькам. Галина Мазурику у ролі Щастя показала, що немає більшого щастя на світі, ніж коли тебе люблять і шанують діти. А Катя Глют підтвердила це піснею «Батькам».
Юля Лиса зіграла Любов, де Анна-Марія Божик, Кароліна Картрич, Юля Михайлюк (5 р.) читали з милою дитячою вимовою вірші. Солія Михайлюк (6 р.), Юля Маковійчук (5 р.) співали пісеньку «Цьомчики», Галина Мазурик – «Лелеки», а Віта Поляк і Єгор Ліхачов підтвердили, що любов можна передати не лише словами, піснею, а й танцем, виконавши румбу – танець кохання. Катя Глют з’явилась перед гостями у ролі Радості і доповнила свій образ піснею «Долоньки».
Та найвеселіше було попереду. Діти дарували батькам жартівливі пісні. Оля, Дана Балан – «Підманула-підвела». Іванко Когут, Марічка Гарматюк, Аня Гордій, Ангеліна Бакун, Марічка Касперук, Анастасія Атрахімович – «По дорозі жук», «Із сиром пироги». Галина Мазурик – «Чорні очка». Іванко Когут та Марічка Гарматюк – «Я й Марічка».
У фіналі неперевершеною була Аня Гордій - Віра. Марічка Касперук «Молитву» матері читала. Ну і, звичайно, всі учні студії «Молитву» для України і батьків співали.
Після дитячого концерту батьки, гості, парафіяни мали незабутній вечір з танцями, піснями, розвагами. Гурт «Каскад» у складі Тараса Корецького, Романа Осіва та Віти Поляк уміє не тільки добре співати, але і гарно забавляти. Митрофорний протоієрей отець Олексій усіх вітав і на позитиві весь вечір тримав. Віктор Войтихів, голова парафії, усе під контролем тримав і за усіх дбав. І як не згадати про смачну кухню пані Люби, що так вдало доповнила вечір.
Свято було незабутнім!!! Можливо, тому, що, завдяки Тарасові Корецькому все чудово звучало. Оля Сивак мені в усьому допомагала. Одним словом, усі злагоджено працювали , і кожен був на своєму місці. Дякую отцеві Олексію і голові парафії Вікторові Войтихіву за організацію і допомогу в усіх питаннях.
А вам, батьки, щиро дякуємо за таких талановитих і розумних дітей, які в майбутньому, беручи приклад з вас, так само будуть піклуватися про своїх дітей і, звичайно, про вас. Немає щастя більшого на світі, як у цей світ вести своє дитя!

 Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title

Крим – це Україна!

Український Інститут модерного мистецтва (Чикаго) презентує Україну на Bead & Button Show

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers