rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Одесити поласували найбільшим в Україні полуничним тортом
У парку «Перемога» 21-22 травня одесити влаштували фестиваль «Свято полуниці».

«Полуниця - це ж справжній символ Одеси, – переконані організатори фестивалю Віолета Велієва і Світлана Ярова. – На кілька тижнів вона заповнює всі базари і навіть вулиці міста, об’єднує родини біля казанів з майбутнім запашним варенням. Та й просто заставляє переключатися на смачне і корисне харчування. Полуниця гідна того, щоб на честь неї влаштовувати свято і гуляти на ньому всім сімейством».
Порядкувала на фестивалі Королева Вікторія. Як відомо, саме таке ім’я носить найпопулярніший сорт рожевих ягід. Вона пригощала гостей фестивалю велетенським  полуничним тортом. Його розмір становив 4,02 х 2,75 метри, це більше як 10 квадратних метрів, а вага перевищувала 250 кілограмів.
Цей торт внесли в Національний реєстр рекордів України. Сам солодкий виріб еклерний, прикрашений  полуницями та пряниками. Після офіційних замірів, відповідно правил, торт з’їли всі присутні на фестивалі. А перший шматочок торту скуштувала полунична Королева Вікторія.
У рамках фестивалю була організована зона краси і стилю, а також еко-ярмарок товарів і послуг. В програмі – пісні, танці, інтерактивні сімейні конкурси, кулінарні майстер-класи.

Title
Title
 
Title
 
Title


Одесити красувалися у вишиванках і вшанували 600-річчя міста

Львову виповнилося 760 років

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers