rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Вибори \ Форум: звідки гроші на вибори?

Чим ближче вибори тим більше людей цікавить це питання. Українська служба Бі-Бі-Сі проводить на своїй інтернет сторінці форум присвячений цій темі. Отже перші коментарі. Коментарі, вміщені на форумі, відбивають лише позиції їхніх авторів.

"Хочу запропонувати тему для форуму: фінансування президен­тської кампанії в Україні. Громад­сь­кість повинна знати, звідки бе­руться гроші на вибори" - Денис, Франція.

 

З двох підприємств "Київхліба", які працювали без збитків, знято по 2,5 млн. гривень на перед­виборчу кам­па­нію.

Ігор, Біла Церква

 

Про реальне фінансування, окрім бюджетних коштів, президентської кампанії кожного з кандидатів зви­чайні громадяни Украіни не знають і не будуть знати нічого. Оскільки за ана­логією копії подат­кових декла­рацій, представлених до ЦВК, дек­ларації містять цілковиту неправду що­до реальних доходів та власності пре­тендентів на посаду през­идента. Нам пропонують обирати се­ред "жеб­раків", такими будуть і самі вибори.

Дмитро, Україна

 

Поспішають панове забрати, як з "Криворіжсталлю", щоби після виборів іншим панам не дісталося. Влада сама в собі не впевнена і не знає, куди впаде корона українського гетьманства, тому гроші у вибори вкладають, але в основному грабують - як за три дні до кінця світу.

Greg, Україна

 

"Петро Симоненко, єдина світла особистість і розумна голова на цілому політичному небосхилі України"??? A хіба він не за те, щоб віддати Україну Росії?! Перед тим, для зручності скасувавши посаду президента (або максимально послабивши). А про посилення президентської влади в Росії він говорить з величезним схваленням! Звичайно ж, це - ЙОГО президент.

Ну а як нам житиметься далі, вже під Росією, можна спрогнозувати з останніх подій в Білорусі.

Ірина, Львів

 

На таку боротьбу не те що грошей не пошкодують (мабуть, звичайно, крадіжкою з бюджету обділених і бідних вчителів). У будь-якому випадку випадку після виборів на Україну чекають зміни або в кращий або в гірший бік. Аба вліво або вправо. По­середині нічого не буде. Влада на Ук­раїні на даний момент криміна­лізована і гірша від мафії. Бо з мафією бідний може домовитися, а з кримі­налізованою владою - ні. Окрім того, кримінальна діяльність владних струк­тур є прихованою. Це як прихована ракова пухлина, ліпше була би вона неприхованою і явною - лікувати було б легше. Вибори загрожують викритям цілей ракової пухлини. А операції не проходять без болей. Болі будуть серйозні на виборах. А якщо операція не пройде, то та ракова пухлина згниє зовсім і українська кримінальна влада ще більше засмердить.

Роман Захарій, Німеччина

 

Шановному Alex'у, Україна: Щодо "закону природи" - цілком з вами згодний. Вважаю, що й панове багатії-олігархи, сноби-англійці, чи то ме­нед­жери-американці - також згодні, хоч й мовчать. Бо в силу ще не вступив інший закон природи: "дія-протидія". Ба­жаю вам сили та мудрості.

Mensch, Німеччина

Гроші беруться в трудового народу. Це те, що було вкрадено з доданої вартості, а, отже, з зарплатні, а, отже, з пенсії. Далі в цьому беруть участь американці і навіть сноби-англійці. Пам'ятаю, коли наш директор повер­нувся з відрядження до Англії, він ска­зав: "В Англії з нами, якщо нема 300% прибутку від операції, навіть не роз­мов­ляють". І далі: "Мав рацію ста­риган Карл Маркс!" Далі читайте "Ка­пі­тал". Ну чого б американці, котрі вдавляться за цент, вкладали б гроші в Ющенка? Правильно, панове. Для того, щоби повернути на кожний вкладений у Пана Ю. цент 100 доларів у вигляді ресурсів і т.д. Не плекайте, па­нове, ілюзій, що з приходом пана Ю. буде краще. Всі станете дітьми і ону­ками окупантів, з чим Вас і вітаю. Не пле­кайте ілюзій і з приводу пана Я. Буде як у тому анекдоті: "Донецький конвой жартувати не любить: "Крок ліворуч, крок праворуч - спроба втечі, стри­бок на місці - провокація!" Буде зона, а керуватимуть професійні зека. Отже, з "демократів"-буржуїв обирати нема кого. Залишається Петро Симо­ненко, єдина світла особистість і розум­на голова на цілому політичному небос­хилі України. Але, гадаю, панове демократи радше житимуть або нащадками окупантів або у зоні, а за господами і панами іншого і не дано. Отже, женіть гроші, панове хороші - нашим салом та по наших же губах.

Greg, Дніпропетровськ

 

Для адмінресурсу гроші беруться з рахунків державних підприємств. Так, наприклад, підприємства транспорту за розпорядженням міністра вже переказали гроші на закриті спецра­хун­ки. Працівникам портів і залізниць це вже відомо від своїх бухгалттерій. Шила в торбі не сховаєш!

Микола, Одеса

 

Згідно з законами природи,ніщо з нічого не виникає і ніщо безслідно не зникає,тому треба бути повним не­віг­ласом,щоб не розуміти, що ба­гатства так званих олігархів (справедливіше буде їх назвати абсолютними мерзот­никами) є украдені у народу України, поставленого ними (мерзотниками)на грань фізичного виживання.

Alex, Україна

 

Гроші на вибори? Це дещо не збігається з українськими реаліями. Так Ющенку на вибори потрібні гроші. І він їх отримає з законних джерел. А що стосується порожняка у памперсах. Так цей кандидат у грошах на вибори потреби не має. Як не має він потреби навіть на платню за виконання прем'єрських повноваженнь. Що ті 400 гривень для нього. Він прес-секретаря наймає за великі гроші, не отримуючи законно навіть мізерної частини тіх коштів. А взагалі, є податок ПДВ. Усі хто торгує на українському ринку сплачують ПДВ. А от коли зайшла мова про повернення ПДВ, то виявилось , що усі гроші, які зібрали податківці, уже повернено, і це при тому, що справжні платники, не повернули собі цих грошей. Куди пішли ці кошти ? Може ФАТФ знає? Бо виключила Україну зі своїх списків. Звичайно, що гроші, які вкрали у держави за допомогою незаконних оборудок з ПДВ підуть на фінансування виборчої кампанії зека.

Witsa, Kiev, Ukraine

ЦВК зареєстрував Ющенка кандидатом в президенти

Чого чекати Україні?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers