rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ В Одесі поліція влаштувала інсценівку для затримання злочинців
Title  
 Іспіроване силовиками місце «убивства» 
Поліція Одеси навмисно сфабрикувала інформацію про замах на адвоката і підприємця Олександра Погорілого. Вона навіть повідомила, що він мертвий, аби схопити всіх причетних до підготовки злочину.

Про те, що готується замах на Погорілого, спецслужби знали ще на початку березня. Адвоката хотіли вбити через те, що він публічно звинуватив чиновників і наближених до них кримінальних осіб у розкраданні землі в курортному селищі Затока. Тоді ж СБУшники почали розробляти план затримання кілера і замовника. Відтак, у Києві вирішили інсценувати вбивство.
  Title
  Олександр Погорілий
У ніч на 16 травня правоохоронцям вдалося затримати кілерів, попередивши напад. Затриманий і їхній посередник. Наразі встановлюють особу замовника вбивства. За даними журналістів, він має тісні зв’язки в правоохоронних органах Одеської області, тому місцеву поліцію не залучили до спецоперації і навіть не поінформували про це фальшування. У результаті, СБУшникам довелося мало не відганяти від місця подій одеських слідчих і експертів.
У прокуратурі вирішили ще взяти на гарячому й замовника злочину, а для цього потрібно було зробити вигляд, що замах відбувся, щоб замовник переказав виконавцям гроші, що стало б доказом його провини. Саме тому через засоби масової інформації було розповсюджено повідомлення про замах і навіть оприлюднене фото з фальшивого місця злочину, на яких можна було бачити накритий білим простирадлом «труп» адвоката.
Тож вигадана силовиками історія з «убивством» адвоката фактично запобігла реальному замаху на нього.

Прокурор: «У розстрілах «євромайданівців» у Києві брали участь 23 екс-«беркутівці»

У Києві «накрили» збіговисько бандитів, що дерибанили Одесу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers