rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ В Одесі затримали хакерів, які викрали з банків 3 мільйони гривень
В Одесі розкрили міжрегіональну групу з 11 хакерів, які грабували банки. Про це у п’ятницю, 13 травня, повідомила прес-служба поліції в Одесі. Загалом, вони викрали 3 млн. гривень.

У складі групи були мешканці Одеської, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей, а також іноземці. За попередньою домовленістю один з учасників групи отримував персональні коди, представлені банком для проведення разової безкарткової операції зі знімання грошей із банкомата і передавав їх іншим учасникам злочинної групи, які, своєю чергою, одночасно вводили отриману інформацію в 5-6 банкоматів банківської мережі. Таким чином було проведено близько 2000 незаконних операцій.
Нині за рішенням суду організатора тримають під вартою, з можливістю внесення застави у сумі 1 млн. гривень, іншим учасникам – по 400 тисяч грн. кожному. Але навряд чи це зупинить хакерів, які постійно полюють на вкладників банків. Варто подивитися сайт безкоштовних оголошень, щоб побачити там безліч пропозицій на кшталт: «Послуги хакера. Злом будь-якої складності».

Прокурор: «У розстрілах «євромайданівців» у Києві брали участь 23 екс-«беркутівці»

У Києві «накрили» збіговисько бандитів, що дерибанили Одесу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers