rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Екс-нардеп-втікач Олег Царьов підбурює одеських сепаратистів
Колишній нардеп Олег Царьов, який перейшов на бік бойовиків «ДНР/ЛНР», переховуючись від правосуддя, давно втік за межі України.

Нині він оселився в окупованому Росією Криму. На своїх сторінках у соціальних мережах біженець пише, що вважає себе політичним вигнанцем і повернеться в Україну разом із «легітимним президентом Януковичем». Він пишається, що свого часу «був головним спікером антимайдану», що за нього особисто «Коломойським була оголошена нагорода в мільйон доларів», а нині він – «кавалер усіх санкцій».
А цими днями Царьов звернувся до одеських сепаратистів, пообіцявши їм усіляку підтримку. Ролик зі зверненням був розміщений на каналі одного з кремлівських пропагандистів – британця Грема Філіпса.
Ледь ворушачи язиком, екс-нардеп заявив: «Шановні одесити, душа болить через пам’ять про загиблих одеситів. Можна сказати, що події на Донеччині, в Новоросії, починалися з Будинку профспілок в Одесі. Починалося все з Одеси, й Одесою буде закінчуватися. Зараз в Одесі багато озброєних людей. Вони вас бояться. Ми прийдемо».
Це було сказано напередодні других роковин з дня одеської трагедії, 2 травня 2014 року. Сподівання Царьова, що сепаратисти цього дня піднімуть голову і влаштують переворот чи, бодай, масові провокації, не виправдалися. Нечисленні прихильники Путіна і русского міра були так щільно заблоковані українськими патріотами, що боялися і рот відкрити й змушені були, шилом патоки скуштувавши, залишити традиційне місце своїх збіговиськ – Куликове поле.
А 25 березня українські ЗМІ повідомили, що Генеральна прокуратура України передала до суду заочний звинувачувальний акт проти колишнього депутата Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олега Царьова. Він звинувачується за ч. 2 ст. 110 і ч. 3 ст. 109 Карного кодексу – посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, дії, спрямовані на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу. У ДПУ пояснили, що розгляд цієї справи став можливим лише після того, коли відбулося прийняття відповідної законодавчої бази, яка дозволяє робити процедуру заочного засудження.

Ґретта Феннер Зінкернаґель: «Критичний аспект успішного розслідування — відсутність політичного втручання»

Хаджибейська дамба – головний біль Одеси-мами

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers