rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Затримано бойовиків, що їхали в Одесу для вчинення провокацій
У ніч з 9 на 10 травня на трасі поблизу Умані співробітники поліції затримали кілька автомобілів з озброєними молодиками, які підозрюються у підготовці провокацій в Одесі.

У прес-службі Національної поліції розповіли: «Отримавши оперативну інформацію про те, що через Черкаську область буде рухатися кілька автомобілів з людьми, які їдуть в Одесу з метою здійснення провокацій і різноманітних порушень громадського порядку, правоохоронці негайно розробили операцію з їхнього затримання. На 205 кілометрі автодороги Київ – Одеса, поблизу Умані, автомобілі були зупинені, а їхні пасажири затримані».
Під час огляду автомобілів було виявлено вогнепальну зброю і боєприпаси до неї, а також ножі, битки й інші заборонені предмети. Вилучені речі були скеровані в Черкаський експертно-криміналістичний центр для проведення відповідного дослідження. Відкрито кримінальне провадження за статтею «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».
Тож, злочинне угрупування, яке мало провокувати одеситів, створювати хаос і безпорядок у Південній Пальмірі, вже надійно й надовго ізольоване.

Ґретта Феннер Зінкернаґель: «Критичний аспект успішного розслідування — відсутність політичного втручання»

Хаджибейська дамба – головний біль Одеси-мами

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers