rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ «Дах світу» віднині є в Одесі
У переддень туристичного сезону в Одесі відкрився оглядовий майданчик, який схильні до перебільшень мешканці Південної Пальміри вже охрестили «Дахом світу». Точна адреса його поки що засекречена, відомо лише, що розташований він поруч із театром музкомедії.

Тут, як засвідчують учасники презентації цієї новинки, з висоти 50 метрів відкривається чудовий вид на історичний центр міста, порт і морський залив. А в ясну погоду відвідувачі зможуть побачити район Пересипу, Куяльницький і Хаджибейський лимани.
Співорганізатор проекту «Дах світу» експерт з туризму Денис Бендер підкреслює, що в ньому переплітаються кілька закладених смислів: вершина, духовність та прагнення одеситів бути першими в усьому. Дуже довго мешканці міста і його гості чекали на такий оглядовий майданчик. Це унікальне місце з чудовим краєвидом і повним дотриманням безпеки. «Ми плануємо приймати не лише екскурсійні групи, але і музичні гурти, проводити арт-вечори і виставки, фотосесії, ділові тренінги, спортивні заняття, духовні практики і презентації», – розповів Денис. У планах організаторів – відкрити на даху кінотеатр «Зоряне небо» і запустити соціальний проект для вихованців дитячих будинків і малозабезпечених родин.
Тож, одесити, отримавши змогу милуватися містом з висоти пташиного польоту, стали піонерами в освоєнні безпечного руфінгу. А діятиме їхній «Дах світу» в теплу пору року – з квітня по жовтень.

Душею на морі, дупою на стільці! 12 найкрасивіших пляжів, на які варто поїхати цього літа

10 затонулих міст Стародавнього світу – головні претенденти на звання втраченої Атлантиди

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers