rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Яскраві тренди на зимовий сезон 2016\2017. Чим дивував і надихав 38-й Український Тиждень моди
 Title 
  Poustovit

  Title
  Elena Golets

  Title
  Zalevskiy

  Title
 Nadya Dzyak

  Title
  Iryna Dil’
За останніх декілька років українська мода набрала швидких темпів розвитку. Інтерес до українських брендів став поштовхом для створення найрізноманітніших колекцій одягу, аксесуарів та взуття.

Сьогодні надзвичайно популярними є тижні моди. Це подія в індустрії моди, що триває близько тижня, призначена для того, щоб дизайнери або будинки моди мали можливість продемонструвати свої колекції, а глядачі – можливість оцінити тенденції у світі моди. Саме в ці дні відомі дизайнери нагадують про себе новими ідеями, а молоді бренди дебютують зі свіжими та яскравими показами.

Також варто зауважити, що Ukrainian Fashion Week традиційно став платформою не тільки для представників fashion індустрії, а й для різноманітних масштабних та маленьких проектів, що пов’язані зі світом моди. Для огляду ми вибрали найяскравіші покази.

Зимові тренди – це завжди більш серйозні образи, стримані силуети, об’ємний верхній одяг. Але цього сезону дизайнери все ж взяли до уваги те, що українська зима перестала бути традиційно лютою, тому і створили колекції з розрахунком на нові «тренди» у погоді. Використавши легкі тканини, теплі та яскраві відтінки, створили чудернацькі принти та форми.

Poustovit

Дизайнерка вирішила додати зимовим образам легкості, тому на подіумі гості серед пальт та чобіт побачили легкі сукні пастельної кольорової гами. Прозорі тканини, теплі весняні кольори, мережева та квіткові принти. Такі деталі гардероба у зимову пору нагадають про яскраві літні пригоди.

Elena Golets

Олена своїми ідеями та образами підкорює серця вишуканих модниць уже протягом багатьох років. А у цій колекції дизайнерка зробила акцент на цікавості багатьох жінок до чоловічого образу і створила гардероб сучасної та незалежної українки, яка може стояти пліч-о-пліч з чоловіком. Стримані кольори комбінувалися з легкими тканинами, жіночні деталі додали легкого шарму всім образам. Особливу атмосферу показу створював живий виступ музикантів.

Zalevskiy

На подив всіх постійних гостей Тижня моди, чи не вперше за багато років показ епатажного дизайнера відбувся в перший день. Задовго до початку показу у вестибюлі Мистецького Арсеналу прогулювалися моделі з високими зачісками та хлопці зі «золотими» та «срібними» бородами. Олександр Залевський не відступає від традиції шокувати публіку, тому в епоху стриманості та лаконічності у повсякденній моді він створив сліпучо-блискучі сукні, оздоблені камінням, і взуття на неймовірно високих підборах. Чоловічі образи також були далекими від традиційного розуміння чоловічого вбрання,

Всьому цьому більшу яскравість додавав виступ оперної співачки прямо на подіумі та «зіркова брама» у кінці подіуму. Варто не забувати, що подібні перфоманси – фірмовий почерк дизайнера, і без нього він би, можливо, втратив свою популярність.

Nadya Dzyak

Яскравими кольорами та загадковими образами була наповнена колекція Наді Дзяк; було важко повірити, що цей одяг створений для зими.

Розвинути тему складних взаємовідносин людини і природи допомагають авторські ідеї зображення міфічних тварин. Короткі сукні, спідниці А-силуету та об’ємні пальта, доповнені аплікаціями у вигляді футуристичних очей; геометричні, немов закодовані в колекцію і спливаючі як фрагменти головоломки в найнесподіваніших лініях і кольорах.

Andre Tan

І, продовжуючи тему яскравості та насиченості, Andre Tan своєю колекцією кинув виклик бутафорському образу жінки; він зробив акцент на стертій межі між реальним образом жінки і тим, що створюють фільтри соціальних мереж.

Ексцентричні аксесуари, штучне хутро, незвичні форми, блискучі тканини, пишні вечірні сукні «солодких» кольорів. Після показу дизайнер і новоспечений батько розкрив таємницю, що у найближчий час він планує створити лінію одягу для вагітних, яка була би не тільки зручною, а ще й привабливою і підкреслювала жіночність.

IDoL

Ця колекція – дань чоловічій моді. Це своєрідна «розповідь» про класичний костюм та його можливі сучасні інтерпретації. Серж Смолін вкладає серце та душу в створення одягу саме для чоловіків; він – один з тих небагатьох дизайнерів, що створюють незвичайні образи для незвичайних чоловіків.

На противагу попередній колекції, єдиним лейтмотивом якої безапеляційно виступив стріт-арт, цього разу центральне місце у колекції Смоліна належить більш звичним речам: костюмам-двійкам глибоких відтінків, двобортним смокінгам, оксамитовим курткам, вовняним бушлатам із подовженими жилетами. Дизайнеру вдалося створити сучасну лаконічну та, в той же час, оригінальну версію чоловічого класичного костюма, що дасть можливість самовираження кожному власникові такого елементу гардероба.

Iryna Dil’

Додати квіти у зимову колекцію – це дійсно геніально, особливо, коли це квіткові мотиві від Ірини Діль.
На подіумі можна було насолодитися легкими образами, доповненими аксесуарами та квітами у волоссі. Бордо, червоний, зелений – ключові кольори колекції. «Талісманом» колекції цього сезону стала троянда, така ж витончена, яскрава, колюча і прекрасна, як і образ сучасної жінки. Головними матеріалами сезону дизайнер вибрала три абсолютні протилежності: напівпрозорий шифон, важкий оксамит і щільну вовняну тканину, що добре тримає форму.

Також варто приділити окрему увагу показам зовсім молодих дизайнерів, які своїми свіжими ідеями створили особливий настрій впродовж п’ятого дня Тижня моди. Це – NADIA YURKIV, CHUYKO, LIASHCHUK, YADVIGA NETYKSHA, VLADA NAZIK, Dastish Fantastish, KASS, OLGA MAY.

«Нова кров» 38-го Тижня моди дивувала сміливим поєднанням фактур і кольорів. Селфі на подіумі, цікаві аксесуари, авторські принти, кібер-панк – все це можна було побачити в колекціях молодих дизайнерів. І, судячи з реакції гостей, ці колекції матимуть успіх у шанувальників українського світу моди.

Тепер залишилося дочекатися зимового сезону та поекспериментувати з новими образами. А до цього – насолоджуймося чудовими весняними днями.

Title Title 
 IDoL

 
 Title Title
 Title Title
  


Паска з маминої печі

5 міфів про щасливий шлюб

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers