rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Профінансуй свій бізнес сам
Плануючи відкривати свій бізнес, насамперед, ставиш собі питання: як знайти стартовий капітал? Так звані Start Up money. Ситуація на Ринку цього інструмента така, що часто $100 млн. знайти легше, ніж $100 тисяч.

Розраховувати на уряд з його SBA програмами не доводиться – марна трата часу. Тому, щоб допомогти собі відкрити новий бізнес, іншого шляху немає, ніж шукати приватне фінансування (Hard money). Ці гроші доступні, АЛЕ..., найчастіше вони дорогі, і, в результаті, їх використання виявляється недоцільним.
Де ж вихід? Вихід – самофінансування.
Єдиний позиковий інструмент, який я повністю контролюю – це власні гроші, персональні і бізнес-кредитні картки.
Зібрати фонд із власних грошей – це багаторічний проект, який залежить від безлічі випадкових факторів, головний з яких – дохід. Тому розраховувати на цей шлях ризиковано, особливо з урахуванням втрати часу і відсутності гарантії стабільного доходу. Залишаються кредитні картки. На щастя, при хорошій кредитній історії кредитні картки дозволять сформувати Start Up fund не за роки, а за місяці. І при цьому потрібна лише одна умова – хороший кредит, що дозволяє кожному щомісяця відкривати нові картки на суму $10K і більше. А цей процес повністю перебуває під нашим контролем. Тож наш вибір – кредитні картки.
Для простоти давайте розглянемо приклад. Троє партнерів вирішили відкрити бізнес – авто-майстерню, для чого їм потрібно $200K. Це гроші на обладнання, облаштування, матеріали та обігові кошти на перших 6 місяців роботи. Щоб маніпулювати даним обсягом і не зіпсувати свій кредит, необхідно мати загальний ліміт на картках понад $600K.
** 30% – дана пропорція загального ліміту і балансу підтримає credit score на рівні, який дозволить продовжувати відкривати нові кредитні картки, постійно демонструючи зменшення відсотка використання кредитного ліміту. **
Кожна людина при хорошому кредиті може протягом року відкрити кредитні картки на суму приблизно $100K. Якщо наше завдання – відкрити бізнес протягом року, то при потребі $600K необхідно мати 6 учасників. У цьому випадку щомісяця компанія з 6 осіб зможе збільшувати фонд свого бізнесу на $60K, що за рік складе $720K. Цих коштів цілком вистачить для успішного відкриття цього бізнесу.
Даний метод формування фонду для самофінансування може бути використаний при вирішенні безлічі різних завдань, від можливості повністю або частково замінити фонди на будівництво, такі, як construction loan або down payment. Повернути в обіг відтерміновані чеки (receivables), використовувати кошти фонду для приватного інвестування – у вигляді персональних «облігацій».
У сімейному бюджеті цей фонд буде виконувати функції «аварійного», може забезпечити виплату автомобільних і студентських позик під низький або нульовий відсоток і багато іншого.
Все, що для цього потрібно – ваша бездоганна кредитна історія. І це питання теж перебуває під нашим контролем. Створювати кредитну історію можна самому за місяці, а не за роки.
Я готовий вам допомогти в тому, щоб, створивши хороший кредит, пройти шлях формування аварійного і Start-up фонду за рахунок персональних кредитних карток без стандартних помилок.
Перші результати ви можете отримати вже через 6-8 місяців.
Йосип Розенберг (847-520-7030)
[email protected]
www.drfgroup.net

XADO хімічна група з України. Просто XADO!

Очистити кредитну історію, на щастя, НЕ МОЖНА

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers