rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ I Am A Ukrainian: The Movie. Короткий опис фільму
У лютому 2014 року молода українка відкрила очі світовій спільноті на революцію в її країні завдяки короткому, але потужному відео на YouTube з назвою “I Am A Ukrainian”. Впродовж першого тижня ролик переглянули більше 3 мільйонів осіб. Тижнем пізніше вже 7 мільйонів людей з 231 країни з шоком для себе усвідомили, яка саме революція розгортається в Україні.   

23-річна випускниця київського університету ім. Тараса Шевченка Юлія Марушевська стала обличчям революції та України.   
В той же час, депутат українського парламенту Андрій Шевченко зрозумів, що народ України очікує значно більше від своїх політиків. Андрій вийшов на Майдан і опинився пліч-о-пліч з українським народом. Тим самим він став важливою ланкою революції. Те, що йому не вдавалося реалізувати у стінах будівлі Парламенту, він прагнув досягнути  на холоді, як складова мирного протесту, який пізніше стане відомим як Революція Гідності.   
Американський режисер, лауреат нагороди Emmy, Бен Моузес перебував на Майдані. Він не просто фіксував події на камеру, а переживав їх разом з усіма учасниками революції. У фільмі він ділиться своїми почуттями американця, який полюбив Україну так само, як ми любимо свою країну.  
Фільм є хронікою їхнього життя до, під час і після Майдану.  Його історія про те, ким ми є як українці. Як і для чого ми вийшли на Майдан. Чого ми ХОЧЕМО досягти і що ми МУСИМО досягти, щоб перемогти корупцію і стати дійсно незалежним, демократичним суспільством.   
Безліч людей втратили багато на Майдані. Послухайте історії двох осіб, які отримали незрівнянний досвід Майдану. Як склалося їхнє життя опісля, і що вони роблять для того, щоб викорінити корупцію, сформувати справжню демократичну владу і зробити Україну привабливим куточком для життя.   
Попередній показ-реліз фільму “I Am A Ukrainian” відбудеться у неділю, 20-го березня, в 5:00 годині, в Українському Культурному Центрі (2247 W. Chicago Ave. Chicago, IL 60622).
Вхід вільний. Добровільні внески, які є важливими для промоції, маркетингу та дистрибуції фільму, щиро вітаються.   
Більше інформації, історії та трейлер до фільму доступні на веб-сторінці www.iamaukrainian.com .

Події в Україні

Одеські «ірландці» відзначили День святого Патріка карнавальною ходою

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers