rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Одесити розпочали марафон «Тижні Добрих Справ»
За всіма прикметами, понеділок, та ще й 29 лютого, мав бути днем важким. Та, всупереч забобонам, Велика зала Одеської міської ради цього дня сяяла посмішками молоді, яка зібралася тут із різнобарвними кульками під веселу музику.

Організаторами цієї зустрічі стали представники міжнародної студентської організації «Гілель». Вони презентували цьогорічний благодійний проект «Тижні Добрих Справ».
На одеситів і гостей міста чекає марафон добрих справ і благородних вчинків упродовж шести тижнів, аж до 10 квітня. Голова оргкомітету Євген Хоржевський розповів, що метою проекту є виховання традицій робити безкорисливі добрі справи, створення можливості для реалізації любих будь-яких волонтерських ініціатив, привернення уваги громадськості до найважливіших соціальних проблем. Серед учасників проекту – різні благодійні фонди, громадські і молодіжні організації міста, студентські ради, а також кафе, театри, фітнес-зали та Одеський зоопарк.
«Добрі Справи» об’єднують у собі найрізноманітніші ініціативи: допомога дитячим будинкам, людям похилого віку і безхатченкам, робота зі студентами, захист бездомних тварин і просто розважальні заходи.
«Наша основна мета – зробити з Одеси місто добрих справ, показати, які одесити чуйні й добрі. Щоб були не просто проектом під назвою «Тижні Добрих Справ», а щоб увесь рік у нас справді відбувалися «добрі справи». Це велетенський проект, який має рости і розвиватися далі», – зазначила координатор проекту Інна Тимчик.
Одесити ж зазначають, що з року в рік кількість добрих справ збільшується, якість – поліпшується. Вони переконані, що разом можна зробити дуже багато. До того ж, абсолютно безкоштовно, від душі, від чистого серця.

Події в Україні

Події в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers