rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Флешмоб на підтримку України об’єднав учасників із 68 країн на 5 континентах
 Title 
  Title
  Title
  Title
  Title
  Title
  Title
  Title
  
  
25 січня 2016 року організатори підбили підсумки міжнародного флешмобу «United Ukraine», що проходив 11-22 січня 2016 року, з підтримкою України в різних куточках світу. Суть флешмобу полягала в тому, що кожен бажаючий міг сфотографуватися з постером на підтримку єдності України та викласти фото в мережу з хештегом #UnitedUkraine.

«Мета «United Ukraine» – показати, що люди в Україні та багатьох країнах за її межами не байдужі до нашої держави та підтримують її єдність. Це особливо важливо у важкі часи війни на сході України та інформаційної війни проти України у світі. Ми сподівалися залучити до флешмобу декілька тисяч людей у 40 країнах світу, але нам вдалося значно більше! Нам вдалося об’єднати українців та прихильників України від найвіддаленіших куточків світу до стін Європейського парламенту та Світового економічного форуму в Давосі!» – поділився координатор флешмобу, голова Київської міської організації ВМГО «Батьківщина Молода» Олексій Захарченко.

Вперше український флешмоб у мережі набрав такого розмаху. У флешмобі взяли участь понад 15 000 учасників із 68 країн світу, що розташовані на 5-ти континентах. В Україні до флешмобу долучились учасники зі 117 населених пунктів в усіх областях.

До флешмобу долучилось багато відомих в Україні та за її межами людей: президент України Петро Порошенко, глава Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет, глава Української Греко-Католицької Церкви Cвятослав, українська льотчиця Надія Савченко, Генеральний Секретар Світового Конгресу Українців Стефан Романів, 21 депутат Європейського парламенту, включаючи Ребекку Хармс та дружину екс-міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта – Кораззу Більдт, голова Європейського Конгресу Українців, депутат Угорського парламенту Ярослава Хортяні, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський, народні депутати України Іван Крулько, Оксана Юринець, Олексій Рябчин, Вадим Івченко, Сергій Євтушок, Єгор Соболєв, Владислав Бухарєв і Тарас Юрик, голова Української Всесвітньої Координаційної Ради Михайло Ратушний, голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, видатний український художник Іван Марчук, голови багатьох обласних рад, колективи посольств України у 32-х країнах світу.

«Ми раді, що флешмоб викликав такий резонанс у світі. Це вказує на те, що інтерес до України не згасає. Мільйони діаспорян та іноземців пильно стежать за подіями та життям в Україні й завжди готові допомогти. Хочу подякувати кожному, хто долучився до флешмобу, й повідомити, що цього року ми плануємо проведення ще декількох великих міжнародних акцій, деталі яких будуть оголошені трохи пізніше», – розповів співорганізатор флешмобу, президент Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій Мирослав Гочак.

Окремо варто зазначити, що до флешмобу долучився Дмитро Бачинський – лікар-хірург Миколаївської обласної лікарні. Його прадід Лев Бачинський був віце-президентом ЗУНР, і саме він 22 січня 1919 року підписував Акт Злуки УНР та ЗУНР зі сторони західної делегації.

Організовували флешмоб Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода» та Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій.

За деталями та додатковою інформацією звертайтесь до координатора флешмобу Олексія Захарченка: +380975102303

Перелік країн, що долучились до флешмобу «United Ukraine»

  1. Австралія

  2. Австрія

  3. Азербайджан

  4. Аргентина

  5. Бельгія

  6. Білорусь

  7. Болгарія

  8. Боснія і Герц.

  9. Бразилія

  10. Великобританія

  11. Вірменія

  12. Грузія

  13. Греція

  14. Естонія

  15. Єгипет

  16. Ізраїль

  17. Індія

  18. Іспанія

  19. Ірак

  20. Ірландія

  21. Італія

  22. Йорданія

  23. Казахстан

  24. Канада

  25. Кенія

  26. Киргизстан

  27. Кіпр

  28. Коста-Рика

  29. Куба

  30. Латвія

  31. Литва

  32. Ліван

  33. Люксембург

  34. Малайзія

  35. Марокко

  36. Мартініка (Фр.)

  37. Мексика

  38. Молдова

  39. Нідерланди

  40. Німеччина

  41. Норвегія

  42. ОАЕ

  43. Острів Мен

  44. Пакистан

  45. ПАР

  46. Перу

  47. Польща

  48. Португалія

  49. Росія

  50. Румунія

  51. Сенегал

  52. Сербія

  53. Сінгапур

  54. Словаччина

  55. Словенія

  56. США

  57. Туніс

  58. Туреччина

  59. Угорщина

  60. Узбекистан

  61. Україна

  62. Фінляндія

  63. Франція

  64. Хорватія

  65. Чехія

  66. Швейцарія

  67. Швеція

  68. Шотландія

Автор: Олексій Захарченко

Мінування та підпали в Одесі мають російський слід

Дерев’яні їжаки, запасні щелепи і ціна політичного склерозу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers