rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ “Піратські пригоди на морі“
Як швидко промайнув час, і ми на порозі 2016 року. Щороку в грудні українська школа балету та народно-сценічного танцю при парафії святих Володимира та Ольги проводить свій традиційний зимовий концерт. З великим нетерпінням діти чекають на цей виступ, адже вони багато місяців старанно готуються та працюють під час репетицій, щоб своїми танцями потішити батьків, бабусь, дідусів, друзів і подарувати їм щасливі та радісні хвилини.

Глядачі у заповненому вщерть залі затамували подих, коли згасло світло і всі поринули у світ казки «Піратські пригоди на морі». Група юних піратів вирушила в подорож по морю в пошуках пригод. Через деякий час корабель зупинився біля острова, де корабельні щурі знайшли пляшку, всередині якої була половина карти, але не просто звичайної карти, а карти, на якій було позначено, де шукати скарби. Ось і починаються пошуки другої половини. На своєму шляху пірати зустрічають багато цікавих різноманітних пташок та морських істот: барвистих рибок, червоних маленьких рачків, дивовижних морських актиній, милих і потішних черепашок, золотистих морських коників, водяних німф, кумедних восьминогів, зубастих акул і, звичайно, чарівних русалок. Кожен танець вражав своєю майстерністю, своїм колоритом, чудовими декораціями, прекрасною музикою та хореографією та оригінальністю костюмів. Усі діти, від найменшого до найстаршого, старалися показати своє вміння, створювали єдність танцю та дійства. Варто зазначити, що багато костюмів створено руками самих учителів та їхніх помічників.
І, як зазвичай, після концерту до всіх дітей завітав святий Миколай, який щедро обдарував усіх чемних і добрих діточок. Свято вдалося на славу!
Дякуємо усім за цей чудовий концерт. Але насамперед теплі слова подяки передаємо мистецьким керівникам школи: Марті Городиловській-Козицькій, Роксані Дикий-Пилипчак, Маркові Міскевичу; інструкторам: Марті Баран, Мілі Глубіш, Тамарі Козицькій, Тані Куропась, Данусі Пилипчак-Василишин, Романові Пилипчаку, Данилові Запаранюку, технічному керівникові Івасеві Пилипчаку та його асистенту Романові Пилипчаку; всій технічній команді: Василю та Володимирові Ільчишиним, Тарасові Леськіву, Лукасику Пилипчаку, Маркові Василишину, Матею Вруському, Данилу Запаранюку, Андрієві Глубішу; управі: Соні Оверко, Тамарі Рачкевич; за костюми: Марічці Скоморох; за програмки: Марті Баран; за квитки: Каті Гриневич; за світло «IKO Productions» і Андрієві Гнатюку. Щира подяка всім танцюристам із «Громовиці» та молодшої «Громовиці» за допомогу у підготовці та проведенні концерту.
Дякуємо вам за титанічну працю з нашими дітьми та вміння передати їм всю вашу любов до танцю, до українських традицій, до рідної неньки – України. Адже завдяки вашій та ваших попередників відданості своїй справі ця школа існує вже понад 38 років! Саме вихованці української школи балету та народного танцю стають солістами нашого славного танцювального гурту «Громовиця». Ми пишаємося, що ця школа існує в Чикаго, ми пишаємося цією частинкою України!!!

Title
Title
Title
Title
Title

Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title

Як школа українознавства «Барвінок» зустрічала св. Миколая. Враженнями ділиться сам св. Миколай!

Світлих свят Різдвяних усім казковим Людям!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers