rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Петицію на захист «Серьоги Підрахуя» підписують покійники
Розміщена на офіційному порталі президента Украйни петиція з вимогою припинити політичне переслідування Національного університету «Одеська юридична академія» і його засновника Сергія Ківалова на кінець 2015 року вже набрала 25000 голосів.

На профспілкових зборах цього вишу присутні висловили сподівання, що Петро Порошенко розгляне цю петицію і стосовно неї буде прийнято відповідне рішення.
Та невдовзі з’ясувалося, що значна частина підписів під петицією фальсифікована. Одіозний правник і політик Ківалов, який за фальсифікацію результатів президентських виборів 2004 року удостоївся прізвиська «Сєрьога Підрахуй», знову влип у скандальну історію. Як повідомила прес-служба Одеської обласної прокуратури, 26 грудня 2015 року слідчими виявлено факти незаконного використання персональних даних громадян в інтересах Ківалова для підтримки електронних петицій на сайті президента України (частина 1 статті 182 КК України).
Повідомляється, що в прокуратуру надійшла заява громадянина про незаконне використання невідомими особами його персональних даних, що становлять конфіденційну інформацію. Заявник зазначив, що, переглядаючи в мережі Інтернет-сторінку електронних петицій до президента України, побачив своє прізвище, ім’я і по-батькові серед осіб, які, нібито, підписали петицію з вимогою припинити переслідування Сергія Ківалова. У той час, коли заявник цей документ не підписував і не давав згоди на використання своїх персональних даних.
Під час розслідування як свідки були допитані 15 осіб, персональні дані яких також вказані серед підписів під петицією. Слідчі переконалися, що ніхто з цих людей це звернення не підписував і згоди на використання своїх персональних даних не надавав. Крім того, помічено, що персональні дані деяких осіб повторюються. Також у списках є інформація про осіб, які померли ще до початку реєстрації петиції.
«Про подальший хід розслідування прокуратура буде оперативно інформувати громадськість», – підкреслюється у повідомленні.

Полторак обіцяє реформувати корумповані військкомати на Одещині

Неминучість воєнного трибуналу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers