rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Лимон: і відбілить, і полікує

Лимон як зволожуючий засіб

Змішайте кілька крапель кокосового молока з декількома краплями соку лимона. Кокосове молоко наситить шкіру вологою, а лимон зробить шкіру світлішою й більш еластичною.

Лимон для відбілювання шкіри

Лимон багатий на вітамін С і лимонну кислоту. Лимонна кислота допоможе у відбілюванні шкіри. Цей процес буде повільним, але результат потішить. Вітамін С є хорошим антиоксидантом для нейтралізації вільних радикалів і збільшення виробництва колагену. Щоб висвітлити шкіру, досить протирати її розчином дистильованої води і соку лимона. Це допоможе запобігти появі вікових плям, вирівняє колір шкіри після засмаги, сприятиме позбавленню від штучної засмаги. При застосовуванні лимонної води протягом дня використовуйте косметичні продукти з високим рівнем SPF, тому що лимон може зробити шкіру більш чутливою до УФ-променів.
Якщо у вас ділянки шкіри на ліктях і колінах темніші, ніж основний тон шкіри, досить протерти ці зони половинкою лимона. Після декількох застосувань шкіра стане світлішою.


Лимон для лікування вугрів

Завдяки своїм антибактеріальним властивостям лимони добре лікують акне. Візьміть скибочку лимона і протріть нею місце запалення. Краще проводити цю процедуру перед сном, оскільки при потраплянні сонячних променів на оброблену лимоном шкіру може з’явитися подразнення або опік.

Лимон як тонер для обличчя

Змішайте кілька крапель ефірної олії лимона та чайного дерева зі 100 мл дистильованої води і нанесіть розчин як тонер або використовуйте ватні тампони для очищення, протираючи проблемні ділянки шкіри.

Лимон для відбілювання зубів

Змішайте харчову соду з лимонним соком. Застосовуйте отриману суміш як зубну пасту, наносячи її на зуби ватною паличкою. Потім почистіть зуби своєю звичайною щіткою і змийте.

Лимон для зменшення

блиску шкіри

Лимон також чудово підходить для зниження виділення надлишкового жиру шкірою.


Лимон для потрісканих губ

Лимон також підійде і для відновлення потрісканих губ. Протріть губи лимонним соком перед сном, а вранці змийте. Однак якщо ваші губи так пересохли, що на них з’явилися ранки – навіть не пробуйте скористатися лимоном. Ви тільки погіршите ситуацію.

Лимон для зміцнення нігтів

Перестаралися з використанням гелевих лаків або накладних нігтів? Поліпшити стан нігтів допоможе спеціальна суміш з оливкової олії і лимонного соку. Змішайте інгредієнти у співвідношенні 2:1 і потримайте нігті у рідині. Цей засіб не тільки зміцнить, але й відбілить нігті.

Лимон для висвітлення

волосся

Хочете висвітлити волосся на кілька тонів природним шляхом – скористайтеся лимоном. Промийте волосся теплою водою з лимонним соком після миття шампунем. Вже після декількох застосувань ви помітите ефект. Лимонний сік може пересушувати шкіру голови, тому постарайтеся уникати потрапляння на неї лимонної води.

Автор: Єкатерина Заносієнко
Джерело: http://lady.tochka.net

Як позбутися подряпин на дерев’яних меблях

Легендарна кулінарна майстриня Дарія Цвек. Від вчительки біології до автора бестселерів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers