rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ У прихильників і постачальників безліцензійного спиртного настали тяжкі часи
У ці передноворічні дні активісти Євромайдану, «Самооборони Одеси» і «Правого сектора» разом з поліцейськими ведуть активну боротьбу з безліцензійним обігом алкогольних напоїв.

Нещодавно ними було виявлено дев’ять порушників, стосовно яких складені протоколи. Їм загрожують штрафи у розмірі від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів, що становить від 850 до 3400 гривень. Нерідко таких наливайків «дахують» самі правоохоронці, отримуючи від їхніх власників хабарі. Знаючи це, активісти навіть склали карту Одеси, позначивши на ній усі викриті ними наливайки. Вони вимагають від місцевої влади вжити дієвих заходів для повної ліквідації таких алкопритонів.
Водночас, 12 грудня активісти спільно з податковою службою викрили підпільний цех, де розливали фальсифікований алкоголь елітних іноземних марок. Цех був розташований в одному з будинків біля промринку «7 кілометр». При обшуку там а ще на двох сусідніх складах знайшли 5 900 лікеро-горілчаних виробів під марками «Grey Goose», «Finlandia», «Courvoisier», «Absolut» і «Jelzin». Крім того, податківці вилучили обладнання для виготовлення фальсифікату та спирт. Все це оцінено в 1,9 мільйона гривень.
Того ж дня прикордонники Котовського загону спільно зі співробітниками СБУ виявили вантажний автомобіль «КамАЗ» із 20 тоннами спирту. Він стояв на приватному подвір’ї у райцентрі Фрунзівка. Слідчі дії щодо цієї знахідки тривають.
Тож активісти і силові відомства ведуть боротьбу не лише з прихильниками спиртного, а й нечесними на руку продавцями алкоголю та оптовими постачальниками. Вони прагнуть зламати весь цей ланцюжок.

«Ми» і «вони»: проблеми сепарації – і межі толерантності

Аграрії вийшли на попереджувальну акцію

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers