rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аграрії вийшли на попереджувальну акцію
У четвер, 10 грудня, перед початком сесії Одеської обласної ради біля приміщення адміністрації зібралося близько ста представників аграрного сектора, які вимагали збереження спеціального режиму ПДВ як єдиної форми державної підтримки аграріїв.

 Title 
 
 Мітинг аграріїв біля Одеської ОДА

Мітингувальники поставили на площі два трактори зі звукопідсилювачами, а в руках тримали плакати з написами «Агросектор – не дійна корова», «Годуємо світ, а самі стаємо голодні», «Аграрну політику – в руки виробників!», «Селяни не можуть бути донором корупції!» Мітинг проводився обласною організацією Аграрної партії України у формі попереджувальної акції.
За словами лідера організації Василя Калашникова, люди прийшли звернути увагу депутатів на те, що нинішня редакція бюджету і Податкового кодексу просто вбивають аграрний бізнес. Перш за все, тому, що скасовують єдиний податок, на якому сільське господарство працює з 1998 року. На його думку, при переході на загальне оподаткування такі галузі, як тваринництво, молочне скотарство й овочівництво просто не виживуть. Новий Податковий кодекс відкине аграрну галузь на десятиріччя назад, з прилавків щезнуть молочні й м’ясні продукти українського виробництва, а роботу лише в області втратять близько 100 тис. осіб.
При цьому, учасники акції усвідомлювали, що виконання їхніх вимог не входить в коло повноважень облради. Депутатів попросили лише підготувати офіційне звернення до Верховної Ради України, остільки Одеська область є сільськогосподарським регіоном, для економіки якого прийняття нинішнього проекту бюджету є неприйнятним. Як зазначили мітингувальники, якщо їхні вимоги не почують, то вони обіцяють загальнонаціональний страйк з перекриттям доріг і магістралей.
До активістів вийшов перший заступник голови облради Олег Радковський, який пообіцяв передати резолюцію учасників мітингу Юлії Тимошенко, лідеру партії ВО «Батьківщина». Тимошенко зачитає резолюцію на одній із найближчих сесій Верховної Ради.

«Ми» і «вони»: проблеми сепарації – і межі толерантності

Віднині український чиновник зобов’язаний володіти державною мовою

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers