rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Як полегшити різдвяну метушню. Подарунковий дайджест
  Title
  Title
  Title
  Title
  Title
  Title
Визначитись з подарунком завжди дуже важко, а особливо на різдвяні свята, коли необхідно вибрати подарунки для багатьох людей. Ми підібрали 6 варіантів цікавих та універсальних подарунків, які не тільки потішать, а й, можливо, і здивують ваших рідних та близьких.

1. Аромат книги

Чи не казково відкривати нову книгу, ще неторкані сторінки, поринути в таємницю, що прихована в них. Книжковий аромат заворожує багатьох книголюбів, тому відомий німецький видавець Герхард Штайдлер загорівся ідеєю створити парфуми із запахом книги. Для створення аромату була запрошена парфумер Геза Шоен, для створення Paper Passion було використано лише чотири компоненти. Прикрашає «книгу у флаконі» коробка у вигляді книжки. Такий подарунок може потішити всіх шанувальників книги.

2. Тепла дрібничка

У холодну зимову пору ми гріємо руки у рукавичках, кишенях, шукаємо джерело тепла, але простим вирішення є кишенькова каталітична грілка від Zippo Hand Warmer. Працює вона від звичайної запальнички, тому дуже проста та безпечна в експлуатації. Такі грілки були популярними ще у воєнні часи, а Hand Warmer – це сучасне перевтілення теплого винаходу. Такий подарунок підійде як і коханому чоловікові, так і вибагливому босу, а можливо, навіть і любій подрузі, яка вічно мерзне в руки.

3. Щось солоденьке

Такий подарунок буде або чудовим доповненням, або й основним подарунком для тих людей, котрі полюбляють солодощі. А головне – ви можете зробити цей подарунок власноруч або ж замовити в кондитерській, а мова йде при набір капкейків на різдвяну тему. А чому б і ні, відомо, що солодке сприяє підвищенню настрою та позитивним емоціям (головне – в міру). Не забудьте запакувати їх у коробочку та сміливо вирушайте в гості до друзів.

4. Я чую тебе уві сні!

Дещо незвичайний подарунок, але в ньому стільки тепла та любові. Цей винахід належить студентці Джоані Мантгомері. Подушка під назвою Pillow Talk – це допомога тим, хто не може заснути, не почувши серцебиття коханої людини. Особливість таких подушок у тому, що вони у реальному часі сенсорно сканують серцебиття і передають партнеру на іншу подушку, а також, тільки-но один з партнерів лягає спати, подушка іншого починає світитись, так ви можете не тільки чути серце, а й ніби перебувати поруч, лягаючи одночасно. Такий зворушливий подарунок прийде до смаку закоханим парам.

5. Неймовірна подорож

Ви хотіли б здивувати близьку вам людину та зробити подарунок, який запам’ятається на все життя? Діаманти, машини та інші банальні речі тут навряд чи будуть доречні, тому організуйте незвичайну подорож до місця, яке буде незвичайним. Ось, наприклад, вирушайте після Різдва в експедицію. Скажімо, підкоріть Гімалаї та відкрийте Королівство Мустанг, це один з найрідкісніших маршрутів для туристів, в місця, віддалені від цивілізації та зовнішнього світу, котрі лише нещодавно відкрили свої таємниці в глибині Гімалайських гір. Або станьте дослідниками африканських просторів та відвідайте Уганду та Конго. Здійсніть сходження на вулкан, прогуляйтеся з носорогами та познайомтесь із джунглями. Ми впевнені, що такий подарунок буде чарівним та незабутнім!

6. Годинник імені Сальвадора Далі

Тим людям, які цінують час та мистецтво, цікавим подарунком слугуватиме незвичайний годинник, що повторює легендарний стікаючий годинник Сальвадора Далі. На сьогодні існує безліч варіантів такого годинника, але, не дивлячись на це, оригінальності йому не забракне.
Насправді не так важливо, що ми даруємо, важливо, з якими почуттями, адже саме почуття, увага, тепло є найголовнішими подарунками, незважаючи на дати, роки та обставини. Вирушаючи за подарунками, не забувайте це, й обирайте те, що підказує вам серце!

Від редакції:

А ще можна просто купити звичайних грілок і відіслати їх українським військовим на фронт. І вам буде приємно, і військові вас згадають теплим словом!

Палаюче вино. Глінтвейнова історія

Легендарна кулінарна майстриня Дарія Цвек. Від вчительки біології до автора бестселерів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers