rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Священик Віктор Кочмарь з Одещини став семикратним чемпіоном світу з пауерліфтингу
Пауерліфтинг
Силове триборство – пауерліфтинг – заняття не для слабких тілом і духом. У нього входять присідання зі штангою на спині, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві й тяга штанги. Незаперечним нашим лідером у цьому виді спорту є настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці села Червоноармійске, Болградського району, Одеської області, Віктор Кочмарь.


У травні отець Віктор здобув блискучу перемогу в Луцьку на 25-му чемпіонаті світу з пауерліфтингу, в якому брали участь спортсмени з 16 країн. Там він став двадцятикратним чемпіоном України і п’ятикратним чемпіоном світу.
А вже з 8 по 14 листопада Віктор Кочмарь у складі української команди брав участь у змаганнях з пауерліфтингу, які відбувалися у Португалії. Туди, на узбережжя Атлантичного океану, з’їхалося 860 спортсменів з усього світу. Шестеро з них представляли Україну, троє повернулися з медалями. Силач В. Кочмарь змагався у двох категоріях – відкритій і своїй (за віком і вагою). В обох він став найкращим, у перший же день турніру завоював дві золоті медалі. Таким чином, отець Віктор став уже семикратним чемпіоном світу з пауерліфтингу за версією WPC і жиму лежачи.
Як зізнався спортсмен, ці змагання для нього стали найбільш складними через травми, отримані за два тижні до початку змагань. Однак, незважаючи на біль, довгий переліт і неможливість як слід відпочити, заявлена богатирем вага була взята.
В. Кочмарь подякував народному депутатові Олександру Урбанському і главі обласної ради Анатолієві Урбанському за надану спонсорську допомогу в поїздці на чемпіонат світу. А ще отець Віктор за всі свої успіхи вдячний Богові. Він щоразу перед підходом до снарядів обов’язково читає «Отче наш». Для багатьох Віктор Кочмарь став яскравим прикладом поєднання в одній людині сили душевної і фізичної.

Андрій Романюк, рекордсмен Європи по силі удару ногою: «Хочеш довести, що крутий – прийди і вдар»

Cпорт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers